Етапите на Бариксто

bariksto радвам се че вече имам другарче за хаеда.С интерес ще надничам в темичката ти. Аз съм започнала отгоре и това което ти си ушила на мен ми предстои.И на мен ми е по-лесно да шия по листове защото иначе има голяма вероятност за грешки:D

Твоят е почти готов ,браво :clap: малко ме плаши лицето с тия светли цветове ,но....ще го преборя,като има желание човек.....

с хаеда и аз се боря като теб по малко но славно а допапчето е много свежо

с хаеда и аз се боря като теб по малко но славно а допапчето е много свежо
Кой е твоят Хаед,гледах,гледах,не можах да видя,затова пък видях страхотни неща в страничката ти :clap:
За моя -какво да кажа ,за две седмици шия по едно листче от схемата ,те са 18 така че очертават се 9 месеца ако шия с това темпо :confused: Мъж ми казва че това си е една бременност ,пък и накрая щяло да излезе момиче :D
Та така -в неделя нов етап!

Етапче

9dadd65ccf46t.jpg
[/URL][/IMG]

:oops::oops:Малееее,човече,това как се шие????Това не е за простосмъртни,трудно е!Имаш много силен характер!Браво!:clap::clap::rainbow:

Здравейте момичета :kissyou: Да ви покажа докъде я докарах с моите начинания. Хаеда е в застой ,реших да завърша първо долапчето ,защото харесах едни дръвчета на Вервако-портокал и лимон и да не ми станат много почнатите :idea:
Та с долапчето съм на контурен бод (обърнете внимание на кошничката с лимони доло дясно) За първи път ми е но не е толкова трудно колкото си мислех
09e08b65580dt.jpg
[/URL][/IMG]
Ето го и дръвчето което все пак започнах преди да съм свършила долапчето
e27f7e78518at.jpg
[/URL][/IMG]

А това е един часовник който избродира голямата ми дъщеря за подарък на баба си . Май детето е по производително от мен

4b6d06ce9067t.jpg
[/URL][/IMG]

Назад