ЕТАПИТЕ НА VESSI_S 2010-2011г.

• Началник на темата Началник на темата vessi_s
  • Начална дата Начална дата
Цял месец вече се трудя над "Христос пред страшния съд"- не бих искала да пропусна отново да благодаря на Ducky за това ,че ми го подари :kissyou:.
Ето как трябва да изглежда на финала:

Тъй като за първи път ще го покажа днес на срещата ни в Плевен...ви обещавам, че довечера ще се похваря и на вас.

Та ето какво уших за 1 месец!МЕСЕЦ ЯНУАРИ

Едвам си открих страничката с готовите творби...не си мислете че съм мързелувала.

Ето и 2 миниатурки

Като ги довърша и като ги сложа в рамки ще ги пусна и в "готови"

Последно редактирано:
Ааааа спирам този и започвам друг. В плановете ми за 2010 имам 6 вилера...така че,ще ги редувам :D.Вие само стискайте палци, защото на мен ми се струват множко май...то това моето е направо алчност :D

Не си мислете,че съм мързелувала през м.февруари и март.Работих усърдно и спретнах това:

Движа се по разписание :D
Другите неща ще ги публикувам в "Готови"

IV етап на "Христос пред страшният съд" Месец ЮНИ 2010

За месец ЮЛИ ще покажа някое сезонче...спирам този,за да си почина!:D

Mесец Септември отмина...ето какво спретнах през това време:
ІІІ етап на Наюрморта на Вилер и етапче от Малката Есен на Вилер...
Изобщо не съм мързелувалааа :D

:kissyou:

Веси,кога успяваш бе жена!И на работа ходиш и на вилата всяка седмица!Кажи ми тайната!:clap::kissyou:

Еееее Юлчеее.....ква свекърва съм...за чудо и приказ :D нали.
И на работа ходя и 2 къщи въртя и градина половин дек. гледам и турший правя и шиииииииия ли шииииия :D....
Нали снахите трябва да ме харесват.....:idea:

Веси, сега виждам че шиеш натюрморта със смокини на Вилер. Една приятелка го започна тази вечер. Разпечатах и схемата от скан-оригинал, но ползва ключ на фирма "Български гоблен". Ще кажеш ли по каъв ключ шиеш ти?

Шия по един ключ на една рускиня.До колкото разбрах от нея е 98% от оригинала на Вилер...за сега съм много доволна.На няколко места имах право на избор,но се получава много добре...на снимката не знам до колко се вижда.

Назад