гоблените на дъщеря ми

• Началник на темата Началник на темата puxito
  • Начална дата Начална дата
браво.гобленчето е станало страхотно ,а за рамката какво да кажа-красота,допълват се чудесно.

Много добър избор на гоблени от страна на дъщерята,но рамките също ли са дело на някой от семейството или са от ателие.Че с тази дърворезба ще са доста соленички.

ANIMONI рамката е правена от майстор дърводелец цената и е 34лв мисля че е поносима цена

много красив гоблен! поздрави дъщеря си и от мен. ама то нали е ген,нормално е да прилича на теб!:kissyou:

Тони много е красива рамката за молитвата.Нека носи мир и благоденствие в дома на момичето ти.

:clap::clap::clap:Браво на щерката, достойна наследничка на мама - много са хубави гоблените които е ушила и оформлението им много ми харесва - в чудесни рамки са оформени. Браво и на мама, за това че е запалила искрата и я научила да шие. :kissyou::kissyou:

:loveglasses:Уау!Тази темичка я виждам за първи път!Големи красоти е сътворило това дете!Хиляди поздравления:kissyou:!Ще те надмине ,но така и трябва!Учениците надминават учителите си!Давай мила ,чакам следващия!:kissyou:

Нека молитвата да закриля цялото семество.Интериора ми е много познат/имам същото ъглово,а свекърва ми е със същата покривка на масата/

:clap: за молитвата и за всички други, които е изработила щерката-истинска майсторка :clap:

Назад