ШАЛОВЕ И ШАПКИ

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Момичета тази вилка мисля, че можем и ние да си я направим от много дебела тел или кабел.
Аз миналата година си направих от игла за плетене,върши чудесна работа...а тези алуминиевите се огъват много лесно,мисля че е 5 номер

zdr tova deto se plete na vilka se pazva peruanska pletka.i moje da se izpolzva ot roda na obla prachka ili po-debela tochilka za banica .az q pletox tazi pletka na 2igli 9nomer !(na mqstoto na vilkata)

Със кройка от ютия:idea: направих ето тази шапка! :D Мисля ,че стана прилична. Ще я подаря на мама за коледа!
И за мен ще си направя -нали вече знам чалъма!
Хиляди благодарности на Q10 за чудесната идея!:kissyou:

Здравейте , някой случайно да знае как се плете барета на две куки . Само ми обяснете каде колко бримки , къде и колко се свива и т.н. Замислила съм да изплета на дъщерята барета - ластика и оризова плетка но никъде не мога да намеря схема на български език . Благодаря предварително !

Много красиви неща има тук! Браво момичета ! Искрено ви завиждам ,че можете да си изработите тези прелести!:clap::clap::clap:

Честита нова година на всички!!!!
Нова съм и бързам с въпросите понеже виждам,че тук сте наясно :)Искам мек шал на дупки,без няква плетка аз мога само лицево и опако:) Но ако някоя от вас ми обясни за някоя лесна плетка с радост ще се пробвам.Та въпроса ми е какви игли и каква да е преждата ?Благодаря ви!

Честита нова година на всички!!!!
Нова съм и бързам с въпросите понеже виждам,че тук сте наясно :)Искам мек шал на дупки,без няква плетка аз мога само лицево и опако:) Но ако някоя от вас ми обясни за някоя лесна плетка с радост ще се пробвам.Та въпроса ми е какви игли и каква да е преждата ?Благодаря ви!

http://www.youtube.com/watch?v=ycDgaAxmciw&feature=related

Назад