Ехааааааа, Чудесни............... Много сладки....... :clap::clap::clap:
Завиждам ти за невероятното въображение и търпение за изпълнение на такива чудесиики.......
:clap:Всичко много ми харесва!Такива свежи идеи!Най-много ме изненада с последната идея:шишарките!!!:clap::clap::kissyou:Толкова достъпно и за деца и за по-големи!!!БРАВО!!!:blueflow:
Благодаря ви на всички за добрите думи!Вашите мнения са голям стимул да продължавам да експериментирам. :kissyou:А сега малко експерименти за коледния базар на първокласника :idea:
Филцови украшения за елха и камбанки плетени от вестници .
Благодаря ви на всички за добрите думи!Вашите мнения са голям стимул да продължавам да експериментирам. :kissyou:А сега малко експерименти за коледния базар на първокласника :idea:
Филцови украшения за елха и камбанки плетени от вестници .
Благодаря ви, за подкрепата момичета! :kissyou:
Не мога да се стърпя да се похваля, че всичко което направих за базара беше изкупено още преди да отвори, И нашия клас беше с най много събрани парички . А класната на синчето ме помоли от сега да се стягам за Великденския им базар да направя повече неща .
А колко е гордо детето ми с мен...нямам думи просто!!!! :loveglasses:
Ей, Миме, златни ръчички имаш! Има ли нещо дето не можеш да го правиш? Тези филцови играчки са чудесни, а виждам, че и с вестниците добре се справяш.:clap::clap::clap::kissyou::kissyou:
Малко дребосъци - Дядо Коледа донесе нов телефон на първокласника и той веднага си измисли дизайн за филцово калъфче - само изпълнението е мое :idea:
И поредния кръгъл органайзер за подарък - поръчан от брат ми за тъщата му, която също бродира.... после питайте ме, защо не мога да си завърша гоблена толкова време
Благодаря ви, момичета за хубавите думи. Дизайнера чете отзивите ви и беше много доволен . Даже снощи се прибра с поръчка да направя калъфче и за негов приятел, ама с картинка на Бен Тен... не знам дали успях да обясня, че няма да успея да направя такова чудо...
Пепи, той за тренирането... тренира футбол, но едва ли ще стане футболист ... по-скоро удоволствието е важно :idea: