Моите "картинки"

• Началник на темата Началник на темата m_rija
  • Начална дата Начална дата
Ехааааааа, Чудесни............... Много сладки....... :clap::clap::clap:
Завиждам ти за невероятното въображение и търпение за изпълнение на такива чудесиики.......

:clap:Всичко много ми харесва!Такива свежи идеи!Най-много ме изненада с последната идея:шишарките!!!:clap::clap::kissyou:Толкова достъпно и за деца и за по-големи!!!БРАВО!!!:blueflow:

Благодаря ви на всички за добрите думи!Вашите мнения са голям стимул да продължавам да експериментирам. :kissyou:А сега малко експерименти за коледния базар на първокласника :idea:
Филцови украшения за елха и камбанки плетени от вестници .

Благодаря ви на всички за добрите думи!Вашите мнения са голям стимул да продължавам да експериментирам. :kissyou:А сега малко експерименти за коледния базар на първокласника :idea:
Филцови украшения за елха и камбанки плетени от вестници .

Златни ръце има тази мама!!!:clap: На базара ще се изкупят като "топъл хляб" твоите украшения!!!

Благодаря ви, за подкрепата момичета! :kissyou:
Не мога да се стърпя да се похваля, че всичко което направих за базара беше изкупено още преди да отвори, :D И нашия клас беше с най много събрани парички . А класната на синчето ме помоли от сега да се стягам за Великденския им базар да направя повече неща :D .
А колко е гордо детето ми с мен...нямам думи просто!!!! :loveglasses:

Ей, Миме, златни ръчички имаш! Има ли нещо дето не можеш да го правиш? Тези филцови играчки са чудесни, а виждам, че и с вестниците добре се справяш.:clap::clap::clap::kissyou::kissyou:

Малко дребосъци - Дядо Коледа донесе нов телефон на първокласника и той веднага си измисли дизайн за филцово калъфче - само изпълнението е мое :idea:

И поредния кръгъл органайзер за подарък - поръчан от брат ми за тъщата му, която също бродира.... после питайте ме, защо не мога да си завърша гоблена толкова време :D

Последно редактирано:
Пак нови идеи и пак прецизно изполнение в стил m_rija:loveglasses::clap: А малкия да не тренира футбол?:idea:

Мария, калъфа е жесток, да поздравиш дизайнера, :clap::clap:страхотно изпълнение, а органайзера е уникален, модела е от любимите ми.

Много са хубави и двете неща, :clap::clap::clap:
Ау, от органайзера не мога да откъсна очи.................

Благодаря ви, момичета за хубавите думи. Дизайнера чете отзивите ви и беше много доволен :D . Даже снощи се прибра с поръчка да направя калъфче и за негов приятел, ама с картинка на Бен Тен... не знам дали успях да обясня, че няма да успея да направя такова чудо... :D
Пепи, той за тренирането... тренира футбол, но едва ли ще стане футболист ... по-скоро удоволствието е важно :idea:

Назад