Моите "картинки"

• Началник на темата Началник на темата m_rija
  • Начална дата Начална дата
Аз доста време нищо не съм сътворила, но днес получих снимка на една мишка-дрънкалка, която правих преди време, заедно със щастливата и собственичка :D
Не се вижда много, много мишката, но яко я употребяват и аз съм много доволна . Кройката на мишката е мое произведение и муцунката също - рисувана и бродирана. Личи си , че не ме бива за художник, но Дара я харесва :idea:

Творец ти, творец си!!!:clap: Всичко създадено то теб е перфектно!!!:loveglasses: Единственото, което искренно ти желая е да имаш повече време за хобито си!!!:kissyou:

Престраших се да направя Тилда - дама най-накрая :idea:
И едно сърчице подарък за госпожата ни за първия учебен ден .

Страхотни и нежни са и двете!!!!:clap: Дано и твоя подарък се оцени от госпожата:loveglasses:...........аз също съм приготвила такъв....:kissyou:

Отдавна не бях бродирала... ако дребните мотивчета се наричат бродерия ...
Но ми влезе в главата идеята за златни коледни камбанки и на фона на цялата лудница около мен, ето ги вече готови. :idea:

Прекрасните коледни платове за топките са ми подарък от Ирена. Благодаря ти още веднъж, мила! :****

Ееех.....тук вече цари коледно настроение! Разкошни са:clap::clap:

Последно редактирано:
Страхотни са всичките ти неща. Благородно ти завиждам за умението да шиеш на машина- играчките са толкова сладурски... :)
А "манекенката" всяка вечер си спи с мечето- много му се радваме.
В момента шия Дименшъна с котето, който ми подари- става много хубав :) Ще го покажа скоро в готовите. Много е интересен за шиене и още веднъж ти благодаря за страхотните неща, които ми изпрати :)

Не са новост за форума бродираните фигурки, но тези твоите са особенно стилни!!!:loveglasses: Поздравления!!!:clap:

Назад