Аз доста време нищо не съм сътворила, но днес получих снимка на една мишка-дрънкалка, която правих преди време, заедно със щастливата и собственичка
Не се вижда много, много мишката, но яко я употребяват и аз съм много доволна . Кройката на мишката е мое произведение и муцунката също - рисувана и бродирана. Личи си , че не ме бива за художник, но Дара я харесва :idea:
Творец ти, творец си!!!:clap: Всичко създадено то теб е перфектно!!!:loveglasses: Единственото, което искренно ти желая е да имаш повече време за хобито си!!!:kissyou:
Отдавна не бях бродирала... ако дребните мотивчета се наричат бродерия ...
Но ми влезе в главата идеята за златни коледни камбанки и на фона на цялата лудница около мен, ето ги вече готови. :idea:
Прекрасните коледни платове за топките са ми подарък от Ирена. Благодаря ти още веднъж, мила! :****
Страхотни са всичките ти неща. Благородно ти завиждам за умението да шиеш на машина- играчките са толкова сладурски...
А "манекенката" всяка вечер си спи с мечето- много му се радваме.
В момента шия Дименшъна с котето, който ми подари- става много хубав Ще го покажа скоро в готовите. Много е интересен за шиене и още веднъж ти благодаря за страхотните неща, които ми изпрати