Моето скромно творчество

• Началник на темата Началник на темата margo67
  • Начална дата Начална дата

margo67

Гобленар
Всички имате много красиви гоблени. Аз шия от скоро, но реших да покажа и аз моите гоблени.
Това е първият ми гоблен, ушит като подарък за абитуриенската на дъщеря ми.

Последно редактирано:
Извинявам се за лошите снимки и не добре подредините теми, малко трудно се справям с компютъра. В момента шия Лунна зима, комплектовка на Милена стил и незнам дали ще се получи добре.

Благодаря на всички надникнали в страничката ми.:flowerlove::flowerlove:
Ето и Иисус вече в рамка, след няколко дни отива в параклиса за който е наречен.

Да отупам прахта от темичката :D и да покажа едно мъниче, което уших набързо за подарък.
Това е първия ми опит с кръстчета.

Ето едно малко гобленче, което уших за подарък на баща ми за рождения му ден, благодарение на iliana67:flowerlove:

Последно редактирано:
Най-после Котките са готови и мога да ги покажа рамкирани:kissyou:

Последно редактирано:
Благодаря ви мили момичета:kissyou::kissyou::kissyou: Ще ги донеса на срещата,но на коледната,защото на 12 няма да мога да дойда, ще посрещам съпруга.
Ето и няколко коледни картички

Това са последните ми творения за 2010 и малко от 2011година:idea:

А през 2011 година съм решила вече наистина да си завърша започнатите гоблени :D

След две години и половина размотаване Лунната зима най-после завършенааааа:D

Благодаря на всички посетили страничката ми:kissyou:
Да покажа зимата вече рамкирана.

Момичета, благодаря ви:kissyou:

Моята дъщеря снощи прави фотосесия:D и реших да покажа две от снимките, гоблена с домашния любимец и "работното ми място" и моите две вече доста поотраснали съкровища.

Последно редактирано:
Много красива е станала Хитлеровата зима в тази рамка. :clap:
От фотосесията виждам, че си започнала нова красота с мъниста май е. Дай да я видим и ние. :confused:

sianie35 ,zezata, благодаря ви, че сте надникнали в страничката ми:kissyou:
zezata,шия Свети Николай с мъниста, остана ми още малко да го завърша.Трябва да го снимам през деня, защото вечер мънистата много блестят и нищо не се вижда.:kissyou:

Благодаря ви момичета:kissyou::kissyou:
Да покажа и първият ми гоблен с мъниста готов.Подарък е за баща ми за рождения му ден.

Назад