I irina48 4 Януари 2014 #186 Браво! С всичко се справяш отлично - и гоблени,и играчки, и декупаж...прекрасни са...:clap::clap::clap:
Браво! С всичко се справяш отлично - и гоблени,и играчки, и декупаж...прекрасни са...:clap::clap::clap:
did_tag Гобленар Модератор 5 Януари 2014 #187 Тук от отдавна не бях надничала - Красота....................
margo67 Гобленар 26 Януари 2014 #188 Благодаря ви, за хубавите думи,момичета!:kissyou: Подарък за моята племенница за Тодоров ден.
irena_gemini Гобленар 26 Януари 2014 #190 страхотен подарък и много оригинален. на каква панама е шито? не ми изглежда на пластмасовата
margo67 Гобленар 27 Януари 2014 #193 Благодаря на всички посетили страничката ми:kissyou: irena_gemini, оригинална комплектовка на Dimensions е, на пластмасова панама.
Благодаря на всички посетили страничката ми:kissyou: irena_gemini, оригинална комплектовка на Dimensions е, на пластмасова панама.
margo67 Гобленар 19 Април 2014 #197 Тази година реших да направя част от великденските яйца декупаж.Мисля,че се получиха долу-горе добре. ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
Тази година реших да направя част от великденските яйца декупаж.Мисля,че се получиха долу-горе добре. ВЕСЕЛИ ВЕЛИКДЕНСКИ ПРАЗНИЦИ НА ВСИЧКИ!
irena_gemini Гобленар 20 Април 2014 #198 Тази година всички май правят декупаж на яйцата :clap: браво станали са много хубави и ефектни :idea:
Тази година всички май правят декупаж на яйцата :clap: браво станали са много хубави и ефектни :idea:
m_rija 22 Април 2014 #199 Разкошни са станали яйцата, Марго! Догодина може и аз да се престраша :gipsy: Иначе само гледам и завиждам благородно . :loveglasses: :kissyou:
Разкошни са станали яйцата, Марго! Догодина може и аз да се престраша :gipsy: Иначе само гледам и завиждам благородно . :loveglasses: :kissyou:
С СВЕТЛАНА 24 Април 2014 #200 Прекрасна изработка, само не мога да разбера в яйцата има ли декупажна техника, че от снимката не личи, изглеждат като изрисувани. Предсавям си как са ахкали гостите по празниците.
Прекрасна изработка, само не мога да разбера в яйцата има ли декупажна техника, че от снимката не личи, изглеждат като изрисувани. Предсавям си как са ахкали гостите по празниците.