Неполучени пратки

• Началник на темата Началник на темата maleks
  • Начална дата Начална дата
Досега не ми бяха връщали непотърсена пратка.
Пратих схема по бг пощи.След един месец се върна обратно.На плика се виждат датите за изпратените покани.
А пратката не е потърсена заради сбъркан пощ. код.Така че, момичета, внимавайте с кодовете.
В пощата ми обясниха, че ги пращат по ПК.
Ама си мисля, каква е вероятността на два различни пощенски кода да има едно и също лице и един и същ адрес: където все пак са пращали известието:confused:

"Червената шапчица", дето ти даде грешен пошкенски код, е моя милост:idea: Никакво съобщение не съм получавала, пак са те излъгали:idea: за това до сега винаги използвам куриерски служби, по-скъпо е, но се получава навреме и е сигурно.

Почти по темата!
Малък коментар за действията на Български пощи!

Вчера 7.01.2011 г. получих пакетче от Холандия, което е изпратено на 4.12.2010 г.
То, нещастното е пътувало 34 дена от Европа до Европа.
Не от Антарктида до София!
Когато попитах в пощата ми отговориха - "Винаги така се получавало по Коледа!"

Доволна съм, че пристигна все пак - преди две години по същата дестинация изчезна, разбира се, незнайно къде!

TDK,още едно доказателство на какво са способни БГ - пощите.

Колкото и невероятно да звучи , аз останах възхитена от бързината на нашите пощи.Колетът ми за Москва пристигна точно за 6 дни. :gipsy:

чудя се аз на кой да вдигам скандал, вече два пъти изпращам колетче на съфорумка от Варна и ми го връщат, защото нямали достатъчно пощальони, въпреки, че тя ходи да си го търси в пощата :D.
Да се чуди човек да се смее ли, да плаче ли! Сега ще го изпращам на адрес в София, дано поне там имат достатъчно!
И на мен ми се загуби 1 пакет от чужбина, а сега втори го чакам повече от месец и половина. Вероятно и него няма да получа. :(

ех, къде са засмените пощальони от Татово време:D.Един такъв носеше пенсията на баба ми и винаги си спомням с умиление тези хубави дни от месеца. Толкова сме обеднели не финансово, колкото духовно, че посягаме на чуждата радост.Чак ме е яд като чета постовете ви. Аз отдавна съм загубила доверие в БГ пощите, но и Европейските не са по-добри.Най сигурни, макар и малко по-скъпи, си остават куриерските фирми. Докато не се научим да си търсим правата и гоним до дупка ще ни прецакват.Пожелавам ви по-малко неприятности.

най-накрая, миналата седмица, Коледната пратка за едно форумско другарче стигна до него след два неуспешни опита!
Камък ми падна от сърцето! :yes:

Дали някой може да ме светне как се проследява пратка по бг пощи - ето по този бар код?
Тази пратка вече е получена, от вчера пусната, затова давам като пример квитанцията

ето и линка

http://www.bgpost.bg/?cid=176

Дали някой може да ме светне как се проследява пратка по бг пощи - ето по този бар код?
Тази пратка вече е получена, от вчера пусната, затова давам като пример квитанцията

ето и линка

http://www.bgpost.bg/?cid=176

Пратките за Бг се проследяват на место в пощата и то на добра воля, иначе ти казват срока е 20 дни и .............. :(.
Тук се проследяват само пратки за чужбина

Проследяването на пратките може да стане само ако наистина имат баркод, тоест ако са пуснати като препоръчани, а не обикновени пратки. Отивате в пощата и молите да ви проследят пратката по този баркод. На добра воля могат да го направят и преди да са минали 20 дни. Тези, на които предстои да изпращат, да имат предвид, че обикновените пратки изобщо не се записват в регистрационната книга и поради липса на отчетност честичко се случва да изчезнат по пътя от подателя до получателя.:idea:
А в отговор на питането на maleks: Не знам как става на този линк, но аз написах писмо до началника на пощата с искане да се издири пратка №....... , като приложих копие на квитанцията с баркода.

Като видях темата се сетих че и аз си изпатих от пощите.В средата на декември пратих по пощата до Щатите в пощенски плик с въздушна поща две бродирани картички които очевидно са се загубили по трасето..много ме хвана яд,реших да опитам за първи път и повече никога няма да повторя..яд ме е защото бях сложила не една а две картички на близка приятелка а не стигнаха до нея,просто откачих:(

От 8,30 до 12 - поне така работят в Асеновград , понеже чакам колет знам със сигурност че тази събота ще работят :idea:

Назад