ключодържатели

:hello: тези малки картинки са страхотни наистина, и в първия момент и на мен ми хрумна, че могат да се ламинират,но .....какъв ли ще е резултата незнам. :? Но пък се сетих, че има места, където изработват разни рекламни нещица-химикали, ключодържатели и др. може да проверя дали ще могат да направят такова нещо, ако видя такова място ще питам как стоят нещата :wink:

Набързо ще ви разкажа за какво се сещам като стане дума за "ключадържател". Като се запознах с един японец в Germany и му казах че съм от БГ, той каза "Аааа, ключадържател!". Попитах го за6то е научил точно тази дума, а той каза- "ако си си го забравила, нито в къщи можеш да влезеш, нито колата си да подкараш.Без него- не става; толкова е важен" :)
И ето че и вие отделяте внимание на това малко, но важно нещо.
Страхотно!!!

Как ми се иска да ги имам вси4ките.........., но за съжаление няма толкова много клю4ове :wink:

Момичета, дадохте ми страхотна идея за коледния базар, който организираме в БГ МАМА . Още утре отивам да проверя къде се правят такива неща. Мисля си, че най-вероятно е там, където правят рекламни материали- за фирми - печатници или тези, които работят с пластмаси, правят табелки, реклама и др. като проверя да сте готови да пуснете схемички или уголемен вариант да ги шием направо от екрана. супер идея!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Продават се такива ключодържатели със снимки вътре или някакви картинки ии с малко повече човъркане се отварят и може да извадите снимката или каквото има вътре и да си сложите гобленчето само че едва ли ще се съберат две (няма да може да се затвори) та след като го сложите слагате капачето и даже може с лепило да го закрепите за по сигурно

Много интересна темичка,Имам ушит един ключодържател ,но дотам,Не зная къде да ходя да търся празни ключодържатели за да го довърша:(

Много интересна темичка,Имам ушит един ключодържател ,но дотам,Не зная къде да ходя да търся празни ключодържатели за да го довърша:(

Продават се в OFFICE 1. Струват 48 ст. и са поотделно ключодържателя и капачето. Ето ги моите.
fa1f8d0ff2e7t.jpg
[/URL][/IMG]

А схемата на Хелоу Кити къде можем да го намерим? А някакъв сайт с моделчета има ли?

И в OFFICE 1 не намерих такива ключодържатели,Изгледаха ме като все едно търся от тях кисело мляко

Ключодържатели можеш да намериш в рекламните къщи, но не всички продават.

Преди две седмици си поръчах кючодържатели от OFFICE 1.Имат два размера.Утре ще отида да ги взема.Момичета,давайте схеми или сайт за теглене.

Аз от кое време помолих за схемички да ми пратят,ама... :confused:Не мога да тегля ,още не умея.:idea::loveglasses:

Разгледайте темата "Миниатюри" - там има доста модели, които могат да се използват.Подробно съм обяснявала как се правят тези ключодържатели в моята тема.Ако искате погледнете и там.

Назад