да покажа и аз в момента какво шия....

• Началник на темата Началник на темата puxito
  • Начална дата Начална дата
6i645u.jpg
благодаря много на Iliana67тя знае защо весели празница на всички

Извинявам се но това нищо не ми говори.Обаче мисля че се получава много добре.Цветовете са ярки и слънчеви,красиво е:clap:

Много уважавам хора, които шият големи гоблени. Аз се отказвам само като си го представя. Поздравления за начинанието и за скоростта, с която напредваш!

А скоростта е завидна :clap:
Много хубав гоблен си подхванала и като гледам скоро ще те радва от стената.
Браво:!:

Браво мила :clap: този гоблен ми е мечта от доста време, ама плановете ми за сега не ми го позволяват! Може да го включа за 2020г. :D
А ти доста си напреднала,блазети!

Невероятно напредваш! Поздравления!!! Аз стигнах до косата и сега си почивам!Но ще ме заразиш и сигурно ще продължа!!!:clap::clap::clap::rainbow:

Много красив гоблен шиеш. Вчера ходих да си нося за рамкиране в Русе в магазина на Бриколаж, и видях Възкресението на живо. Беше го оставила една жена но още не е дошла да си го вземе- беше 1:4 и явно и трябва сериозен транспорт, не знам какви са размерите но най-малко 70/100 според мен. Толкова голям гоблен за пръв път видях на живо.:confused:

мигуга аз го шия 1:1 подарък е за моят съпруг той го искаше 1:4 но стигнахме до извода че няма къде да го поставим в къщи

да готова комплектовка на милена стил с конци ариадна комплектовката ми е подарък от iliana67 за което много и благодаря

:shock: Мале, мале! Сега виждам какво ОГРОМНО ЧУДО си захванала!:clap::clap: КУРАЖ!:thumbup::kissyou:

Прекрасно се полу4ава,винаги сьм го виждала ушит 1кьм4,но твоя пове4е ми харесва,защото сьм привьржени4ка,когато се шият хора и лица да са 1 кьм1-стават по нежни и изразителни.ПОЗДРАВЛЕНИЯ.

Гоблена е много красив така както се шие 1:1 :clap: поздравления и успех :thumbup: по -бързо да зарадваш половинката :D

Моя приятелка го уши 1/4 аз й се възхитих ,но аз не бих се захванала със толкова голям гоблен изпитвам страх от този голям плат .Та тя ми каза че мога да го ушия 1/1 че ставал страхотно .Убедих се сега ,че е така наистина е страхотен твоя вариант .Браво .Пък и ти със страхотна бързина бързаш :clap:

Прекрасен гоблен си започнала и много хубаво се получава а и комплектовката е прекрасна и цветовете са чудесни продължавай смело .И на мен този гоблен многоо ми харесва:clap::kissyou::kissyou:

Назад