Много уважавам хора, които шият големи гоблени. Аз се отказвам само като си го представя. Поздравления за начинанието и за скоростта, с която напредваш!
Браво мила :clap: този гоблен ми е мечта от доста време, ама плановете ми за сега не ми го позволяват! Може да го включа за 2020г.
А ти доста си напреднала,блазети!
Много красив гоблен шиеш. Вчера ходих да си нося за рамкиране в Русе в магазина на Бриколаж, и видях Възкресението на живо. Беше го оставила една жена но още не е дошла да си го вземе- беше 1:4 и явно и трябва сериозен транспорт, не знам какви са размерите но най-малко 70/100 според мен. Толкова голям гоблен за пръв път видях на живо.
Прекрасно се полу4ава,винаги сьм го виждала ушит 1кьм4,но твоя пове4е ми харесва,защото сьм привьржени4ка,когато се шият хора и лица да са 1 кьм1-стават по нежни и изразителни.ПОЗДРАВЛЕНИЯ.
Моя приятелка го уши 1/4 аз й се възхитих ,но аз не бих се захванала със толкова голям гоблен изпитвам страх от този голям плат .Та тя ми каза че мога да го ушия 1/1 че ставал страхотно .Убедих се сега ,че е така наистина е страхотен твоя вариант .Браво .Пък и ти със страхотна бързина бързаш :clap:
Прекрасен гоблен си започнала и много хубаво се получава а и комплектовката е прекрасна и цветовете са чудесни продължавай смело .И на мен този гоблен многоо ми харесва:clap::kissyou::kissyou: