Етапите на lililina

Здравейте, в момента се боря със Стария Пловдив.Много лесно се шие, но нещо не ми е мерак.За сега съм до тук

Започнах преди време Достойно есть, но и той отседявя.Вчера не се удържах и си купих Лилиите на Милена стил на пътеката на Младост.Кога ще му дойде времето ще видим.

Страхотни са и двата гоблена който си започнала давай смело ще ги ушиеш и двата и аз така правя шия два на веднъж:D.По леко леко ще ги завършиш :kissyou::kissyou::kissyou:

Ето още малко от пловдив . Шие се много лесно, но нямам много време затова върви бавно. Благодаря момичета за подкрепата.:kissyou:

Почти последен напън.Накрая е най-интересно, защото хем искам да го видя готов, но ми трябва още малко време.:cry:

Страхотно се получава хайде последен напън и си готова ще ти дам и аз едно рамо:D:kissyou::kissyou:

Пловдив е почти готов, браво, добре се получава, има дълбочина. Още малко и си готова. :) :) :)

Много красив се получава този "Стар Пловдив" :clap::clap: Усилията си заслужават :idea::clap:

Най-накрая го преборих.Въобще не обичам да шия големи пространства с един конец.Вече мога да го сложа при готовите.

А сега новото начало. Започвам да боря "Писмо с калии" но с малко обработка.Не ми харесва това, че цветята са два броя и си позволих от друга схема да сложа още един стрък, да станат три. Освен това няма четлив надпис, нали все пак е писмо и си позволих още една волност, да изпиша едно пожелание. Ще видим какъв ще е резултата, дано не се наложи да разшивам, защото това го мразя ама много.
Ето как е оригинала.

Назад