tina1970 28 Септември 2006 #21 малее,какви глупости!аз от 10 години шия и сега научавам, за прането на конците!?на готов гоблен-разбирам,че като го търкаляш в ръцеъе си няколко месеца тои става парцал.
малее,какви глупости!аз от 10 години шия и сега научавам, за прането на конците!?на готов гоблен-разбирам,че като го търкаляш в ръцеъе си няколко месеца тои става парцал.
katya 3 Октомври 2006 #22 ПЕРА САМО ПЕРА САМО ГОТОВИЯТ ГОБЛЕН/УШИТ/ НЕ МИ СЕ Е СЛУЧВАЛО КОНЦИ ДА ПУСКАТ:!:
Д.Стоянова 7 Октомври 2006 #23 Шила съм с български конци,с Пъпетс,с Ариадна и с DMC,никога не съм ги прала предварително и нямам проблеми! Пера само готовия гоблен.
Шила съм с български конци,с Пъпетс,с Ариадна и с DMC,никога не съм ги прала предварително и нямам проблеми! Пера само готовия гоблен.
petkova26 31 Октомври 2006 #24 :-| Аз лично не пера конците- това си е чиста загуба на време. Аз само изпирам готовия гоблен:clap: :clap: :clap:
:-| Аз лично не пера конците- това си е чиста загуба на време. Аз само изпирам готовия гоблен:clap: :clap: :clap:
snejanka77 1 Ноември 2006 #25 аз също не пера конците предварително. изпирам готовия гоблен и го рамкирам.