ГОБЛЕНСЕТ В БЪЛГАРИЯ

• Началник на темата Началник на темата jane_f
  • Начална дата Начална дата
Поръчка няма да има. Излезнаха много несериозни тези от Гобленсет! Съжалявам, че и вас разочаровах!

Абе, че ще си купим оригинални комплектовки - ще си купим!!! :D Не знаят с кого си имат работа.
Поразрових се из сайта им вчера - наистина се несериозни. Това го пишат масово клиентите им във форума, който са направили.
Общо взето изказванията са в духа на "..... прекрасен сайт, обаче не обръщате внимание на запитванията на клиентите ..."
Аз се опитвам да си пиша с тях от няколко месеца. Отговарям ми ама чак след две-три седмици. /водя кореспонденцията на румънски с гугъл преводача/. Засега ме разбират :D
Та последно се уговорихме да им пратя куриер за покурка и днес след обяд отивам в офиса на Есонт / и с тях имам уговорка от вчера/. Да видим дали от тази трънка ще излезе заек.
Другият вариант е да се съберем за обща пърочка - 10 гоблена и да плащаме през PayPal.
Все ще измислим нещо. Ама и план "В" -/ една мини екскурзия с колата /отдавна се каня и без това/ до Питещи. На някакви си 360 км съм от него. Ми тя Софията ми е на 400.:idea:

Абе, че ще си купим оригинални комплектовки - ще си купим!!! :D Не знаят с кого си имат работа.
Поразрових се из сайта им вчера - наистина се несериозни. Това го пишат масово клиентите им във форума, който са направили.
Общо взето изказванията са в духа на "..... прекрасен сайт, обаче не обръщате внимание на запитванията на клиентите ..."
Аз се опитвам да си пиша с тях от няколко месеца. Отговарям ми ама чак след две-три седмици. /водя кореспонденцията на румънски с гугъл преводача/. Засега ме разбират :D
Та последно се уговорихме да им пратя куриер за покурка и днес след обяд отивам в офиса на Есонт / и с тях имам уговорка от вчера/. Да видим дали от тази трънка ще излезе заек.
Другият вариант е да се съберем за обща пърочка - 10 гоблена и да плащаме през PayPal.
Все ще измислим нещо. Ама и план "В" -/ една мини екскурзия с колата /отдавна се каня и без това/ до Питещи. На някакви си 360 км съм от него. Ми тя Софията ми е на 400.:idea:
Нелка, по-миналата година хукнахме с тази идея до Констанца,но там се оказа,че единствените гоблени,които намерихме,бяха в едно забутано магазинче зад центъра,обаче беше затворено и се кокорехме на витрината.Някои от момичетата намериха и друг магазин,но това което търсихме като изобилие от Гобленсет или Рогоблен,го нямаше..Така,че наистина трябва да се отиде директно до Питещи.Разбира се това е за тези ,които искат да направят своя избор лично в магазина им.

Нелка,че то ти е направона една ръка разстояние.Я като пукне пролет тръгвай,пък ние ще те подкрепяме.

на мен ми отговориха веднага. Но за чужбина трябвало да се поръчат най-малко 10 комплекта, за да се извърши доставката.

А знаете ли, че вече и Спиди работят тази дестинация.
Комисионната им за наложен платеж е 1%, а доставките са до 2 работни дни.
За куриерската услуга се плаща:
до 3 кг. 20 лв;
до 10 кг. 25 лв;
до 30 кг. 30 лв.
Мисля, че това е без ДДС.
Знам тези неща, тъй като работим с тях и ни информират за нововъведенията.

на мен ми отговориха веднага. Но за чужбина трябвало да се поръчат най-малко 10 комплекта, за да се извърши доставката.

Ай, Астрелан, вие защото правите страшни стачки затова не смеят да ви забавят отговора / току виж и румънската граница сте блокирали, нищо че не ви е съседка/ :D Да вземем да се напънем за една обща поръчка ли и да видим кога ще ни отговорят :confused:

ами хайде, де:) Нека се съберат десет комплекта :)
Обаче предлагам да отворим друга тема. Тази е платена и то не от мен:)

Момичета и аз ще се включа в обща поръчка. :idea: Много отдавна си мечтая за зимен пейзаж ... и ще си взема Бяла нощ!:yes:

G672 Планинска река
G673 Ромео и Жулиета
G678 На брега
G679 Празник сред природата
G680 За риба
G701 Пролетен чар
G708 Сред природата
G709 При водопада
G715 Студения поток
G719 Сиера Невада
G735 Виолетов здрач
G740 Водопад
G743 Сладък живот
G746 Мека зима
G751 Бяла нощ
G421 Мадоната с младенеца
G753 Зима
G754 Пролет
G755 Лято
G756 Есен
Тези които са на склад може да се изпратят веднага, а ще има и още една доставка преди коледа на новите модели, за да си попълним наличностите
zdr kak moga da si poracham goblena pismo ot tatko v ispania sam

Мили Боже :PP
Има една опция - казва се ЛИЧНИ СЪОБЩЕНИЯ, госпожо от Испания!
Не е лошо да я ползваш :confused:

Здравейте!
аз вчера си взех гоблана от jane_f, но т.к. още не съм го разопаковала имам въпрос- Как се шие гобленов бод или кръстат?

Назад