Благодаря за информацията!
Аз харесвам моделите на Гобленсет, лесни и сполучливи. Цената наистина е висока, но не се купува всеки месец. Възможността да може да се поръча в БГ е много добра идея.
Прави сте момичета, освен това до вчера се чудехме как да се снабдим с румънски гоблен. А сега ни го предлагат на място в България или съответно чрез интернет може да се направи директна поръчка. Да не би на Солария да са ниски цените Но все пак всеки си прави сметка според финансовите възможности :idea:
Аз също благодаря за информирането, защото от време на време пропускам някои теми
Хубав и усмихнат ден на всички :kissyou::kissyou:
Аз вече получих първите си гоблени, които са за мои приятелки. Много благодаря на jane_f за всичко и им пожелавам успех от сърце. Утре ще снимам комплектите и ще покажа снимки.
Надявам се коплектовките да са ви харесали. Тъй като и аз нямах търпение и започнах да шия един от гоблените ммога да кажа, че панамата не е чак толкова лоша- има едно предимство, че няма да се разтяга при шиенето, а и слагането в рамка е по-лесно, утре ще кача снимки от каталога, където са показали.
В момента правим следващата поръчка, която трябва да дойде около коледа, за да си допълним наличността. Ако искаш ми пиши ЛС или на е мейла за да си поръчаш:kissyou: