Moite skromni tvorbi

• Началник на темата Началник на темата asyabg
  • Начална дата Начална дата
Много, много красив! Като повечето неща на Дименшън и като всичко сътворено от теб! :clap: :clap: :kissyou:

Вече и рамкиран

Най-после получих вдъхновение да го рамкирам Това е в готов вид

Последно редактирано:
Ето и някои неща, които не съм показвала. Експериментирементите поддържат жив интереса. Нали така?

Най-после получих вдъхновение да го рамкирам Това е в готов вид

Е ,нямам думи за аранжировката при рамкирането.....Толкова много ми хареса ,че се връщах няколко пъти пак да видя този морски пейзаж на Димейшън-явно си пълна с идеи за дооформяне нa всичките си творби, и то с голям усет за красота!Моите искрени поздравления!:clap:

Искрените ми поздравления за аранжировката на морския Дим!Връщах се няколко пъти да го гледам.Другите експерименти никак не му отстъпват.:clap::clap:

Гоблена е хубав,но и рамкирането много ме впечатлява.Може ли повече информация?

Много се радвам, че ви харесва морския пейзаж и най-вече оформлението. Така е защото е направен с много любов. Каква информация ти е необходима mina?

Красотата на гоблените няма да коментирам,но за да се сетиш да оформиш гоблен по такъв начин се иска усет,да си творческа натура.за което те поздравявам.

Аси, прекрасо офромление на гобленчето! Както винаги резултата е на творбите ти е впечатляващ.:clap::clap::clap:

Чудесна и много подходяща е рамката на морския гоблен, прекрасен подарък за мъника и авангардна украса за празничните чаши - това открих в новите ти попълнения! Поздравления!!!

Назад