моите гоблени - lili

• Началник на темата Началник на темата lili
  • Начална дата Начална дата
Моите гоблени приблизително в реда на завършването им:
1.jpg

2.jpg

3.JPG

4.jpg

Последно редактирано:
На този има грешка, но така ми бяха дали схемата. Затова още не е в рамка. Някой ден ще го оправя.
5.jpg

20.jpg

Последно редактирано:
Първото по схема от интернет, не съм използвала точно конците от ключа, сменени са на око, а не по таблици.
7.jpg
,
PICT5974.JPG

Мечета, с остатъци от конци, за съжаление ги ших на българска панама и са по-дребни отколкото исках. Не съм следвала точно схемата за контура. Следващите, които ще ушия от тази серия ще са на по-едра панама и с кръстчета.

14.jpg
,
PICT6082.JPG

Последно редактирано:
Тези са от Авантюрите (последния от една от друг форум, попаднах на нея случайно като влязох да го разгледах и така и не им казах). Първите два са подарени, но забравих да ги снимам с рамките.

16.jpg
,
17.jpg

PICT6083.JPG
,
PICT6085.JPG

Този беше за проба как се шият полукръстчета. Мислех да шия гейшите-сезони на Ланарте, но тъй като не бях шила кръстчета до тогава, реших първо да почна с нещо дребно. Незнам защо тогава ми беше хрумнало, че ще е по-лесно да ушия първо нещо с полукръстчета (не ми се смейте :D), но го почнах на българска панама и половината е с petit point.

PICT6080.JPG

Това е последното завършено, подарък е за един рибар :), но го оставих той да си избере рамка.

PICT6078.JPG

С какви конци го ушихте - Приспивна песен. При мен с DMC нещо не се получават нещата.

Последно редактирано:
Назад