decor 11 Февруари 2013 #242 Каквото и да се каже или ще е недостатъчно или вече ще е казано. Едно голямо БРАВО от мен :clap::clap::clap:
Каквото и да се каже или ще е недостатъчно или вече ще е казано. Едно голямо БРАВО от мен :clap::clap::clap:
mandol 24 Февруари 2013 #243 Най-после успях да довърша една кукла, която от няколко месеца не ми излизаше от ума :kissyou:
m_rija 24 Февруари 2013 #244 E, дума да няма... страхотна е, невероятно си се справила! :clap: :clap: :kissyou: Ама искам и по големи снимки :idea: , да може човек да се наслади на детайлите :loveglasses:
E, дума да няма... страхотна е, невероятно си се справила! :clap: :clap: :kissyou: Ама искам и по големи снимки :idea: , да може човек да се наслади на детайлите :loveglasses:
pepina_p Гобленар 24 Февруари 2013 #247 Лелееееееееееееееееее макарата като ролка в главата ме УБИ!!!:loveglasses::clap: Страхотна като цяло и в детайлите.:kissyou:
Лелееееееееееееееееее макарата като ролка в главата ме УБИ!!!:loveglasses::clap: Страхотна като цяло и в детайлите.:kissyou:
dori4a 25 Февруари 2013 #251 Публикуване на мнение в темата Много красива колекция:clap::clap::clap:Браво!!!!:clap:
did_tag Гобленар Модератор 26 Февруари 2013 #253 За малко да пропусна новият ти УНИКАТ............. :clap::clap::clap::clap:
pepina_p Гобленар 3 Март 2013 #256 Нежно, цветно, стилно -запазена марка ЛЮБОМИРА!!!:loveglasses::clap:
ddimitrova 4 Март 2013 #258 :clap::clap::clap: Нямам думи ,с които да изразя възхищението си от творбите ти!Страхотни са!
mandol 17 Март 2013 #259 Да се присъединя и аз към общата истерия по зайците Малко великденска декорация :kissyou: