GK - The Consummation - етапи

Yolinka, направо е страхотен, а за напредъка - голяма скорост, явно желанието е голямо, поздравления!!!:clap::clap::kissyou:

Много красив и много труден:loveglasses:Важното е ,че си заслужава усилията:clap:

Красота,браво Yolinka.Май новата схема те е амбицирала да си завършиш този по-бързо.Успех!

Моите поздравления за колосалния труд! Великолепно се получава, просто нямам думи. :clap::clap::clap:

Уникално красиво, :clap::clap::clap::clap:
Вече си на финалната права .................................... :gipsy:

Момичета благодаря ви много!:kissyou:

Красота,браво Yolinka.Май новата схема те е амбицирала да си завършиш този по-бързо.Успех!

Абе май има нещо такова. Ама като си помисля, че имам поне още половин година шиене , то кой знае дотогава може да харесам още 4-5 модела.:gipsy:
Наистина съм на финалната права , остана ми само един ред още и то повечето е само фон. Малко скучно , но пък значително по-лесно.

О, каква красота! :clap::kissyou:
Толкова е хубав, няколко пъти се връщам да го гледам и немея....:-|
Не знам с каква степен на трудност е, но се вижда, че има много единични бодове и много детайли, очертани невероятно ясно.
Богата и раздвижена картина, великолепна панорама, прекрасни цветове. Получава се шедьовър !!!:flowerlove:

Последно редактирано:
Открай време много ми харесва този гоблен,но не предполагах,че всички дребни детайли в картината ще се виждат толкова ясно и контрастно.
Чудесен е!
:clap::clap:За търпението и упоритостта.
Остава ти съвсем мъничко,наистина, основно фон,но дори и най-лесния фон при GK е с 10-15 цвята,така че пак си е мъка. От опит ти казвам,купи си конците за следващия и ще видиш как ще го завършиш за нула време.:D:D

Назад