Среща на Гоблените Плевен

среща

Момичета,не е казано,че трябва да консумираме.Да се видим и изпием по кафе и да се изфукаме.Имам 4 бр.в рамка.Сигурно и вие имате.И без това съм на работа,ще ви чакам:kissyou::party::oops:

Идваааам...къде без мен през зимата :D само лятото се цепя от колектива....напомням на Ванчето че е обещала да донесе нещо ново да видим (олеее помня като слон) ...Зойчееее ще може ли да :smokin: с кафетоооо:blueflow:

среща

:gipsy::clap:Браво Ани!Радвам се,дано и Пепи дойде.Само,че има от 13.00 резервация и ще бъда и в кухнята.:cookies:

Хайде,обадете се,ами другите къде са ,Тони,Пепче,Ванче....ще пропусна някой без да искам.....хайде-пишете...

:confused: ЗДРАВЕЙТЕ МНОГО МИ СЕ ИСКА ДА ДОЙДА НО ПО ВСЯКА ВЕРОЯТНОСТ ОТГОВОРА Е НЕ-ПРОСТО СЪМ ВЪЗПРЕПЯСТВАНА - НО АКО НЕ ДОЙДА ЩЕ ЧАКАМ ДА ГЛЕДАМ СНИМКИ ОТ ТАКА ЗАФОРМЯЩАТА СЕ ИЗЛОЖБА:idea:;) ПОЗДРАВИ НА ВСИЧКИ АКО НЕ СЕ ВИДИМ:kissyou::kissyou:

Здравейте!!!
Да не се изплашихте от снега? Чакам Ви утре във Веселата къща!
Кой още ще се престраши в снега?:confused:

Е-хеееее колко много снимкииии :kissyou:...съжалявам че пропуснах...все се надявах до 15,30-16,00 да успеем да се върнем и да дойда макар за малко, но пътя не беше хубав и карахме бавно.
Браво момичета! Страхотни неща видях....и аз имах какво да покажа...ама..нищо де...идва Свети Валентин;БаБа Марта; 8-ми март...да сме живи и здрави! :kissyou:

Прекрасни неща показвате ,момичета!Котака е върха -стана ми весело като го видях!

Среща

И да Ви кажа,че снимките са тук благодарение на децата.Оставих фотоапарата и помолих да оправят всичко.Иначе наистина щеше да ги видите със закъснение.Снежи,съжалявам, че си с главата надолу-но не е било възможно да се оправи.А тези феи толкова са ми влезли под кожата,че ги сънувах:DИ въпреки,че не ми остана време да стоя при вас-пак ми беше много хубаво,че сме заедно:kissyou:И както каза Анито много компромати съм направила-смях се от сърце.Дано само да не ми се сърдите:rezando:На тези,които не са могли да дойдат-дерзайте.ИДВА осмомартенска СРЕЩА!!!!До тогава запретвайте ръкави и шийте мноооооооого,за да е хубава страничката ни.:rainbow:

Назад