Среща на Гоблените Плевен

Извинявам се, че отварям нова тема, но на старата явно не се обръща внимание.
Предлагам дата за срещата 15.11.2009г. , 14,00 часа. Мястото ще уточня допълнително, според броя на участниците в срещата. Най-вероятно ще бъде кафене в центъра на Плевен, достатъчно удобно и голямо, за да ни побере и да не се чувстваме като натрапници за останалите клиенти.
Който е съгласен или има други предложения, моля да ги сподели.

Последно редактирано:
...

ТОВА Е ОРГАНИЗАТОРКАТА НА СРЕЩАТА,ЗА КОЕТО МНОГО И БЛАГОДАРИМ!:flowerlove:
М А Р Г И-БЛАГОДАРИМ!

[/ATTACH][/ATTACH]

[/ATTACH]Много ви благодаря, момичета, а ако някой ме научи и как да прикачам повече от една снимка, ще съм му много благодарна :confused::( :kissyou:

Последно редактирано от модератор:
:hello:Открих ви сладурани!Благодаря ви за приятните часове прекарани с вас!:kissyou:Нагледах се на толкова много красоти !:thumbup:Снимките са супер ,а и репортерката се е справила блестящо!:
:cookies:

Последно редактирано:
Срещата беше чудесна ,прибрахме се ентусиазирани и веднага с Дебора хванахме иглите.Снежи,медът беше оценен и пресполовен, а на следващата среща ще доведем и бабата и ще бъдем три поколения пъргавелки от нашето семейство!:kissyou:

ТОЛКОВА СЕ РАДВАМ ЧЕ СЕ ПОЗНАВАМЕ ОТБЛИЗО ВЕЧЕ,ЧЕ НЯМАМ ДУМИ ДА СЕ ИЗКАЖА:kissyou::kissyou::kissyou:

И ДА НЕ ПРОПУСНА МАРГОТО-БЛАГОДАРИМ ТИ МАРГИ ЗА ХУБАВИЯ ПРОФЕСИОНАЛЕН КУПОН И ЗА КАРТИЧКИТЕ,КОИТО ИЗРАБОТИ СЬС СОБСТВЕНИТЕ СИ РЬЦЕ И ПОДАРИ НА ВСЯКА ЕДНА ОТ НАС:kissyou:
ДРУГИЯТ ПЬТ ЩЕ ИМА:wine:

Ооооо и смеете да се срещате без мене.Ма много ви се моля......Аз като идвах никой не щя да се видим.
Тука виждам една сладурана.На националната среща я видях,ама не се запознахме.За Ели става въпрос.
Айде другия път като дойда да се видим :-|

Иначе само Юлето и дъщеричката и познавам.

НЕКА ДА ПРОДЬЛЖАВАМЕ ВСЕКИ ДЕН ДА СЕ СРЕЩАМЕ ЧРЕЗ ТАЗИ СТРАНИЧКА,НЕ СПИРАЙТЕ ДА ПИШЕТЕ ТУК,ТОВА Е НАШЕТО МАЛКО ПЛЕВЕНСКО ГОБЛЕНАРСКО ОБЩЕСТВО:kissyou:

Момичета, поздравявам ви и се радвам за вас. Всяка следваща среща ще бъде по-хубава от предната, защото ще се опознавате и ставате по-близки. И все по-често ще започнете да се срещате.
А, за да не отиде темичката ви някъде по ъглите, предлагам Малекс да я направи като съобщение, както са темите за срещи на другите градове. Така винаги ще бъде на първа страница.
Към вашия град изпитвам особени чувства, защото този край ми е роден, нищо,че вятърът ме е отвял в друга посока.:idea:

Назад