Среща на Гоблените Плевен

:scared: къде се покрихте? Или се изплашихте от снега? Надявам се утре / 13.02/ да се видим. Чакам :goodnews: от вас!

Дано утре се събудя здрава ,че нещо съм се разкиснала ,даже цяла седмица не съм бродирала нищо и не мога да се търпя сама себе си!Нали от 13 часа беше?

:eek: как може? Не предавай четата! Повече чай, мед, лимони и много положителни емоции:party:

Благодаря,момичета,за приятната за пореден път среща.Нищо ,че бяхме в намален състав -много ми беше хубаво с вас.Съжалявам много,ако ви е било студено,но после разбрах,че са поправяли нещо по котлето/парното/

Благодаря, че дойдохте да се видим, благодаря и за хубавата компания.Жалко, че не си бях разчела правилно времето.Обещавам за в бъдеще да не бързам.

Среща на Гоблените в Плевен

Браво на малката фоторепортерка! Чий е "Ангел-пазител" и на коя фирма производител?

аз сьм за: салатата,пилешка пьржола с картофки,пьк питиетата всеки да си порьчва...:wine: и накрая-- :hic:

:party: Вече живея с мисълта за срещата. И да носите новите си творения, че то :cookies: и :hic: е едно на ръка. Хайде на :party:

Честита Баба Марта, момичета!
И приятно изкарване на срещата, за съжеление не мога да присъствам, че си имам проблеми с бремеността:(ще чакам снимки, поне виртуално да присъствам.
:kissyou:

:rainbow: Надявам се лошото време да не ви откаже от срещата и не ви помрачи настроението:scared:

Назад