lili2024 20 Септември 2010 #42 сърничките са вече готови надявам се да ви харесат.още непрани и негладени Последно редактирано: 29 Септември 2010
rosicaemilova 20 Септември 2010 #43 :clap::clap::clap:Много са хубави.Да са ти живии здрави сърничките.:kissyou:
Navara 4 Октомври 2010 #46 Сърничките са много симпатични , а възглавницата сигурно ще зарадва човечето от профила ти
кики Гобленар 4 Октомври 2010 #47 То всичко е хубаво и възглавничката ,а сърничките..прекрасни. Затова ще те поздравя за колекцията ти!!!! :clap::clap::clap:
То всичко е хубаво и възглавничката ,а сърничките..прекрасни. Затова ще те поздравя за колекцията ти!!!! :clap::clap::clap:
drmagi 8 Октомври 2010 #48 Mного ми допаднаха малките пиленца,винаги съм харесвала такива пухкави малчовци.А иначе всичките ти творби са страхотни,давай все в този дух.
Mного ми допаднаха малките пиленца,винаги съм харесвала такива пухкави малчовци.А иначе всичките ти творби са страхотни,давай все в този дух.
lili2024 22 Октомври 2010 #49 ето над какво се трудих тези дни има и една по-голяма ама нея още не съм я доуформила:kissyou::kissyou::kissyou:
ето над какво се трудих тези дни има и една по-голяма ама нея още не съм я доуформила:kissyou::kissyou::kissyou:
lili2024 25 Октомври 2010 #53 sissak наистина добре стана благодаря ти от все сърце че ми помогна със схемата:kissyou::kissyou::kissyou:
sissak наистина добре стана благодаря ти от все сърце че ми помогна със схемата:kissyou::kissyou::kissyou:
rosicaemilova 10 Ноември 2010 #56 :clap::clap::clap:Да ти е честит!Много са хубави сърните и рамката много им отива.:kissyou:
rosicaemilova 18 Ноември 2010 #59 :clap::clap::clap:Браво!Много е хубава.Кога успя да я направиш?Поздравления!:kissyou: