Снимки, весели случки и други, от II Национална Среща, ВАРНА

• Началник на темата Началник на темата rodich
  • Начална дата Начална дата
Липсвахте ми..

Мили слънчеви момичета, колко много ми липсвахте...
Снощи късно вечерта се домъкнах до компа, но уви...става нещо от няколко дни не можех да пиша нито по темите нито съобщения,само четях...а толкова много исках да поздравя всички ви...
(Днес малко се заиграх по контролния панел..и дано да можете да видите това съобщение...)
Личи си ,че варненската група е организирала всичко перфектно, дори през компа усещаме положителния ви заряд...
Личи си,че сте си прекарали чудесно и ние,които по някакви причини не успяхме да дойдем, можем само да се възхищаваме, да ви се радваме, да съжаляваме за пропуска и да въздишаме по снимковия материал...
Страхотни гобленови красоти сте показали, номинациите, изненадите...всичко е страхотно...
Дано догодина да мога да присъствам-където и да е из България...
(Вече съм дала нота на роднини и приятели...който ще се жени догодина...да НЕ Е ПРЕЗ ОКТОМВРИ МОЛЯ...ми то на 03.10. сватба- колега на мъжа ми...на 10.10.-пак сватба този път на мои роднини...Хубаво нещо са сватбите ама догодина да не ми бъркат плановете за гобленарската среща...
Много благородно ви завиждам и ви целувам всичките...тук малко ще си поплача...и чакам останалия снимков материал..и като отида на пловдивската среща,ще чуя и разказите на присъствалите момичета...

Мили момичета,възхищавам се на вашите творби показани на срещата.Мойте най-сърдечни поздрави на организаторите и.Страхотни сте и сте се справили перфектно!Срещата е била на високо равнище,а и настроението на всички ви е на ниво,но какво ли друго може да се очаква от хора отдадени на изкуството! Благодаря на всички вас,които със снимковият материал и клипчетата ме направиха съпричастна на това невероятно събитие!Прегръщам ви и горещо ви целувам:kissyou::kissyou::kissyou:

подравления

Мили момичета,
Тези няколко дена пусках РС-то по няколко пъти, за да следя новините от срещата във Варна.Изключителна организация.Поздравления за организаторите.Благодаря за снимките.Видях ви както Вас така и красивите неща,които сте показали:clap:Вече имате опит и за организиране на международна среща.Съвсем сериозна съм.
Приемете най-искрените ми поздравления.
:kissyou::kissyou:
Masha

Огромни благодарности на организаторите на тази прекрасна среща!Беше чудесно не само за това, че видяхме толкова красота, а и че превърнахме виртуалното в реално! Да сте живи и здрави всички и до нова национална среща:kissyou:

Мили дами, завиждам ви благородно за невероятната среща, за прекрасните емоции и за подаръците и за всичкоооооооооо изживяно. Тайничко се надявам децата ми да израстнат тази година и да боледуват по-малко, за да мога с отворена душичка да мога да се насладя на срещите и да присъствам на тях. Благодаря на всички дами които ни направиха съпричастни на срещата
PS Манка, аз съм без пръстенчеееееееее:cry::D

И аз да се похваля,че бях там,беше страхотно!Организацията и всичко друго бяха безупречни!Тези,които не дойдоха могат много да съжаляват!Благодаря ви варненкиииииии!

Страхотна среща, организация на ниво, подаръци много :idea:
За следващата среща - организирайте я, а пък ние както казва Светлето Петрова "ще дойдем" ако ще и в нашия град да е :D
Много исках да покажа колекцията на Манка, ама снимките ми са големи :(

Страхотна среща,много емоции и преживявания,затова и се пребрах едва тази сутрин:D
Мили момичета от Варна, огромно благодаря за перфектната организация,очаквах всичко да е наред,но надминахте представите ми,дори и отчета ВИ пред форума е безупречен .:kissyou: :flowerlove:
Благодаря на всички за невероятните емоции от срещата,благодаря и за номинацията :blueflow: :flowerlove:
Готова съм за следващата среща,решавайте бързо къде ще е.

Хиляди благодарности за цялостната организация на срещата, за многото положителни емоции,които събрах (да ми държат влага до следващата среща, където и да е тя), за новите реални запознанства - :kissyou: за всички организатори
Две, три снимки и от мен

:clap:Всичко е било перфектно:clap:
Не можах да присъствам, но Ви се радвам от сърце.Личи си колко сте щастливи всички:kissyou:

Срещата беше невероятна, изпълнена с много емоции и нови запознанства!
Благодаря на варненки за безупречната организация, всичко беше перфектно :kissyou::kissyou::kissyou:
Радвам се, че за втори път бях част от всичко това и с нетърпение чакам третия :)
Ето и моите снимки http://mimimira2.multiply.com/photos/album/488

Държа да кажа и аз, че целият уикенд беше едно незабравимо преживяване.:idea:
Като се започне с веселото групово пътуване във влака, при което 6-те часа път ми си сториха като 6 минути............. и не ни стигна времето да се надприказваме.
После приятната и зареждаща атмосфера на срещата, перфекно организирана от варненки.:clap:
И не на последно място и времето беше с нас в неделя и допринесе за една слънчева и запомняща се разходка в морската градина и по варненския плаж.:loveglasses:
Заредихме се с положитени емоции за доста време напред.:thumbup:
Вече сме в очакване на следващата национална среща.:kissyou:

+++

Всичко,което видях е чудесно!Браво и на домакините и на гостите!:clap::kissyou::clap:Манка,Господ ти е дал златни ръце и благородно сърце,пръстените и гривните са чудесни!Видях ги на Малекс и за секунди се почувствах все едно ,че съм била там.Благодаря на всички ви,че ви има!!:clap::kissyou:thumbup:

Eто така се работи след плажни фиести

Не си само ти в този вид на работа - същата бях и аз - оклюмала...Но пръстенчетата на Манка не се свалят - невероятни са.

Момичета срещата бе великолепна - който не е дошъл да гледа снимките
а ние ще си помним емоциите :D:D:D

Назад