Вашите творби - да покажем какво сме изплели

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Здравейте! Искам да ви покажа и да ви се похваля с мойте последни творби.
1. Бързо, лесно и удобно

това е оригинала,който съм ползвала за модел:

в неделя ми дадоха такива като модел но не разбирам как се плетат ,само разбрах че се започва от горе и се надава но точно как незнам.
Лети би ли ми казала точно как става с надаването (6 бримки ли)

violeta6611, благодаря! Плета само късно вечер по 1-2 часа и в почивните дни, а така ми се иска да ми остава повече време за плетене...
vlaeva_dida, от горе се плетат. Започвам с тек брой бримки. Например 37 за малък номер, 49 - за голям. Основната плетка е жартиерна. Плета 6 или 8 реда осн.плетка, след което започвам от всяка средна бримка да изплитам 7( лицева, наметка,лицева, наметка...). И така през 2 реда 7 пъти по 7. Продължавам осн.плетка около 3см. Завършвам и зашивам. Това е. Ако не ти е ясно питай. Ще се опитам да съм по-подробна.

Имам много плетени неща, но нямам възможност да ги снимам.Ще Ви покажа нещо което страшно си харесвам и което изплетох преди известно време. Оказа се като премерено за старата спалня в новия апартамент :idea:

Ето и още едно, което изплетох в 2 бр. и завърших по Коледа. Подарих го на брат си. Може би се питате защо?-ами защото фотьойлите са 2 и са в неговата стая :gipsy:

Виолета прекрасни са търлачките продължавай в същия дух много са красиви поздравявам те.

violeta6611, браво! Чудесни са!
dari_ok, много красивоооо....жалко, че съм зле с куката
Вижте аз какво изплетох миналата седмица

тук е под друг ъгъл докато съхне разпънат

az sishto moga da vi pokaja moite pletiva nadqvam se da gi haresate

http://fatos.snimka.bg/?profile,albums tova sa moite pletiva

Има някаква грешка в линка, аз като кликна на тях пък излиза моята страница в сайта.

Браво, момичета!
velina_70, много са хубави и пуловерите и аксесоарите!
violeta6611, покривката е разкошна!:clap:
Да ви покажа и аз какво си изплетох.
Туника

и още един шал в бяло

Назад