Вашите творби - да покажем какво сме изплели

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Слънчев привет за всички и от мен! :hello:
Работите, които сте показали са супер! :clap: Надявам се всички да покажат и крайния резултат. :yes:
inqn_f, бих искала да погледна моделчето на терлиците, които плетеш.
Да ви покажа и аз с какво си отпочивам в малкото свободно време, което намирам между цифрите и домакинстването

Моля за извинение, но не съм се справила добре с прикачването на снимките

това е последното ми творение но се чудя дали табелата става да я сложа на вратата на работа кажете

а сега и аз да ви покажа моята блузка в завършвн вид

тук съм я облякла, но снимката е доста тъмничка

Това са част от моите творения, повечето съм ги раздала за подарък и не мога да Ви ги покажа, първия модел е недовършен все още. :D

А това е третата чанта, която плето това лято. Има още работа по нея, но да се похваля!

:kissyou:Ето и поредната ми чанта, остават дръжките и да прикача цип и подплата.Допълвам със снимките на завършената чанта, понеже никой не е писал след мен.

Последно редактирано:
Вече съм напред с материала- изплетох едно поло за дъщеря ми на обръч и сега започнах една блузка на една кука, но ако стане ще покажа. Засега само снимки на моделите, от които гледах. Преждата ми е "Цветна градина" ,точно този цвят , който е на картинката.http://www.stenliyarn.com/index.php...8&orderby=product_name&limit=12&limitstart=84

Последно редактирано:
:kissyou:Показвам обещаното. От 0,500 кг прежда изплетох полото и ми остана прежда. От нея съм изплела на една кука предницата и ще търся нещо подходящо за останалото.

Здравейте ,
Отварям темата, за да има прегледност.
В нея може да слагате вашите творби.

:kissyou:

Pateka v hola 3m i 5m - 2 par4eta
9865076.jpg
[/URL][/IMG]

Blagodarq za hubavite pohvali :kissyou:
Plete se lesno s debel konets

Последно редактирано:
Назад