Вашите творби - да покажем какво сме изплели

• Началник на темата Началник на темата qni
  • Начална дата Начална дата
Реших да ви покажа едно каре ,което е изработено от майка ми .Що се отнася до мен, в тази област съм много зле :(

Пожелайте ми успех!

Здравейте!

Не съм плела на 1 кука от 20 години!!!!:( (на 31 съм)
Иска ми се да си оплета лятно потниче, но първо ще потренирам върху едно - две каренца....... Започвам с това!

Пожелайте ми успех!:scared:

Малко позарязах щиенето това лято за сметка на плетенето. Най - напред завърших един голям проект, който бях поизоставила. После оплетох две по - малки покривчици, но съм страшно доволна от резултата и не мога да не се похваля.

ФРИФОРМ

ТОВА ИЗПЛЕТОХ АЗ. ПОКАЗВАМ ВИ И ДЕТАЙЛИ. :-|
Размер - за двегодишно дете. Цвят на блузката - тревисто зелен. Ползвана техника фриформ. Смесена техника - плетачна машина, 2 игли и кука за плетене. Останалото е мерак и фантазия.

... И РАЗНИ ДРУГИ НЕщА ОТ МЕН :-|
:oops:

Тези каренца са ми подарък от баба ми и исках да ви ги покажа. Аз сега се уча да плета на една кука и скоро ще ви покажа нещо и от мен

24a0219ca55f.jpg

Доци,много са ти красиви плетките:clap:!Ще се радвам да ги покажеш и вече изплетени.
Аз завърших моя потник и ще го покажа,но снимките са правени с телефон и не знам дали ще се види добре.

Много ми харесват плетивата на една кука и реших да се науча.Вчера беше първия ми опит с куката,но се надявам следващата ми творба да е изплетена на кука.

плетки

:idea:да ви покажа и моите последните-от зимния сезон,сега не ми се плете,изплетох си три от ефектни прежди различни цветове,много лесно и бързо се плетат на игли № 6 , едната е от остатъчен материал,но и тя не е лоша:D:kissyou:,а като имам по-вече време ще ви прикача още снимки:kissyou:

:kissyou:Това е едно от нещата, които плета. Остава да украся с цветя и пак ще покажа. Едновременно с него плета и две покривки на една кука и още една чанта, но снимки ще сложа като довърша тази чанта.

Назад