Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Аз съм зодия овен и държа до педантичност на точност,честност ,вярност и упоритост!
Значи гоблените са с конци ДМЦ, тук се подменят и Гери, собственичката, има майка в Бургас, където се осъществяват нещата.
Замислила съм вече да започна един, но пустото време не стига за всичко, което замислямКeikal, радвам се ,че ти харесва този гоблен. Не искаш ли и ти да опиташ да ушиеш един?![]()
Не се хабете момичета!Аз съм Варненка и съм посещавала магазина няколко пъти,по точно барачката им.Е това,че всичко е потънало в прах и мръсотия-няма значение,но продавачката беше арогантно нахално натрапчива личност,която бълваше насреща ми калба цигарен дим и явно лъхаше на някакъв долнопробен алкохол.До тук добре,аз все пак ще си купувам само гоблен,а не барака с алкохоличка.Бях си харесала една коледна красота и поисках да я видя от близо и така се започна моята епопея по пазаруването.Ще ви спестя грубите приказки и поведение на тази жена.Заминах си с празни ръце,нагрубена и ядосана.След една седмица отивам пак надявайки се този път на трезвена работничка,уви,лош късмет и направо си излязох без да искам да гледам каквото и да било.Реших да си поръчам по телефона.Разговарях директно със собственичката, но и аз незнам защо не се оплаках.Най-сетне се разбрахме какво искам и кога да си го взема от магазина.За по сигурно все се обаждах по телефона и чакането ми не продължи много,само два месеца и половина.Най-после отидох в магазина,където имаше нова продавачка и си взех многострадалният гоблен.На пакета нямаше превод и се наложи свекър ми да превежда,после започнах да шия и по някое време се оказа ,че ми липсват два цвята.Е,вече побеснях и дадох воля на гнева си.Обадих се по телефона и си потърсих правото на много търпелив клиент,но дамата ми затвори слушалката.Аз вече бях безкрайно изморена и се отказах от тази безсмислена битка.И до ден днешен този гоблен не е за вършен.Изводите си правете вие!
А каде се намира магазина във Варна имам желание и аз да го посетя тепърва съм започнала да шия но ми е много интересно и нямам търпение
да си избера нещо,само че не съм шила кръстчета . Позната ми каза ,че може да се шие вместо кръстчета 1: 4 но незнам какъв ще е ефекта,затова питам да отида да разгледам.
Преди време бях писала мнение ,но то се отнасяше за обслужването на продавачката.Сега мога да изкажа мнение за самите гоблени на Дименшънс.ПРЕКРАСНИ СА!А собственичката след като пазарувах няколко пъти от нея(не знам дали имат още продавачки )ме посрещна вежливо и ми е приятно да ходя в барачката.Ако е имало нещо в миналото,то сега обслужването е удоволствие за клиента.