Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Знам, че така наречената вносителка на Дименшънс си ги комплектова тук в България гоблените. В момента шия Japanese maiden оригинал от Америка и съм много доволна, но оригиналът си е оригинал. Иначе гоблените им са изключително красиви, но трябва да се спазва инструкцията, видовете бодове, броя нишки, с които се шие, ефектът и резултатът си заслужават.
Не мисля ,че е така :idea: Гоблените си идват комплектовани само
указание на български прилагат тук:idea:
Трябва да се шие точно по указания начин -конеца отзад трябва да
е отвесно ,а не полегато както е при повечето гоблени .Незная дали съм ясна в обясненията си :idea: ,но в комплектовката всичко си е описано има и нагледно показно :idea:
Да кажа и аз нещо по въпроса... Герика Дименшънс са официални вносители, а причината поради която съм сигурна е че преди месеци се опитвах да стана и аз такъв, но ми беше отговорено ОТ АМЕРИКА, че вече има такъв. А за коректността на самата фирма нищо не зная, за мен е достатъчно че е призната от самите производители. От все сърце пожелавам на всички повече положителни емоции с прекрасното ни хоби и по-малко съмнения...:kissyou:
Ето това е гобленът, който занесох за рамкиране миналата седмица.