Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
 как се справям ли ................ами никак, имам чуството че никога няма да мога да се отърва от целулита, до преди да родя малката нямах, но след това се появи от нищото и не мога да се отърва от него :twisted: . Използвала съм какво ли не , но като че ли най-добре ми се отразиха ампулите Елансил на Галеник, но не и на джоба ми - защото за 15 дни струва 45лв.  Много съм изчела по този въпрос, на едно място казваха че утайката от кафето помагала, близо два месеца всеки ден миех банята - защото след един такъв масаж приличаше на кална баня, но .....не видяхсъществена разлика. Използвала съм маслата на Икаров,  Ейвън  също мат против целулит - никакъв резултат, същото беше и със DAVE..............От близо година имам масажен диск против целулит - използвам го всяка вечер заедно със антицелулитния крем на Дева, реших че не мога да давам луди пари при условие че няма резултат.........
  как се справям ли ................ами никак, имам чуството че никога няма да мога да се отърва от целулита, до преди да родя малката нямах, но след това се появи от нищото и не мога да се отърва от него :twisted: . Използвала съм какво ли не , но като че ли най-добре ми се отразиха ампулите Елансил на Галеник, но не и на джоба ми - защото за 15 дни струва 45лв.  Много съм изчела по този въпрос, на едно място казваха че утайката от кафето помагала, близо два месеца всеки ден миех банята - защото след един такъв масаж приличаше на кална баня, но .....не видяхсъществена разлика. Използвала съм маслата на Икаров,  Ейвън  също мат против целулит - никакъв резултат, същото беше и със DAVE..............От близо година имам масажен диск против целулит - използвам го всяка вечер заедно със антицелулитния крем на Дева, реших че не мога да давам луди пари при условие че няма резултат......... 

И при мен проблема се задълбочи след раждането.Каквото кремче е излязло все съм се намазала
 И при мен проблема се задълбочи след раждането.Каквото кремче е излязло все съм се намазала  /разбира се тези дето са ми по джоба/ и avon и орифлейм и ампулите на галеник и на рефан и разни други знайни и незнайни.И с кафе се мазах и сапуни си купувах.Е, не и не.Както казват хората умиране има оттърване няма.Но както каза Мили като че ли ампулите на Галеник са най-сполучливи.Последното което научих е че сока от грейпфурт сутрин на гладно помага.Сега и това ще пробвам пък да видим
 /разбира се тези дето са ми по джоба/ и avon и орифлейм и ампулите на галеник и на рефан и разни други знайни и незнайни.И с кафе се мазах и сапуни си купувах.Е, не и не.Както казват хората умиране има оттърване няма.Но както каза Мили като че ли ампулите на Галеник са най-сполучливи.Последното което научих е че сока от грейпфурт сутрин на гладно помага.Сега и това ще пробвам пък да видим 
lubopitko каза:Аз пък имам и стрии и целулит... Не съм раждала още, но мисля, че при мен се получи от рязко напълняване и отслабване... :?

В момента използвам един крем на AVON, който беше много намален (мисля, че го взех за 6-7 лв.) и при него също виждам резултат, макар и не толкова фрапиращ, колкото беше при Oriflame-ското кремче
 В момента използвам един крем на AVON, който беше много намален (мисля, че го взех за 6-7 лв.) и при него също виждам резултат, макар и не толкова фрапиращ, колкото беше при Oriflame-ското кремче  Сменям толкова често продуктите, защото лекар ми каза, че ако ползвам само един ще действа до едно положение и после ще спре. Когато кожата се третира с много и различни неща има по-голяма вероятност от възстановяване. С целулита как се боря - бягах, когато имах свободно време. Увита в найлони в близкия училищен двор. Бягах докато се уморя или докато усетя, че вече всичко по мен се свлича от водата, която съм изкара
 Сменям толкова често продуктите, защото лекар ми каза, че ако ползвам само един ще действа до едно положение и после ще спре. Когато кожата се третира с много и различни неща има по-голяма вероятност от възстановяване. С целулита как се боря - бягах, когато имах свободно време. Увита в найлони в близкия училищен двор. Бягах докато се уморя или докато усетя, че вече всичко по мен се свлича от водата, която съм изкара  Много повече от половината ми целулит изчезна, а и поуформих тялото си. Бягах вечер, към 10-10:30, защото тогава вече имам свободно време. Стриите могат да изчезнат напълно, защото човешкият организъм и специално кожата се обновяват на около 7 години, затова не се отчайвайте и бъдете постоянни, иначе наистина няма да има резултат! Стискам палци на всички, стискайте и вие на мен
 Много повече от половината ми целулит изчезна, а и поуформих тялото си. Бягах вечер, към 10-10:30, защото тогава вече имам свободно време. Стриите могат да изчезнат напълно, защото човешкият организъм и специално кожата се обновяват на около 7 години, затова не се отчайвайте и бъдете постоянни, иначе наистина няма да има резултат! Стискам палци на всички, стискайте и вие на мен 
Аз имах много положителен ефект след като ходех на фитнес във вторник, четвъртък и събота, в неделя на витоша, в банята с утайката от кафе масажи с остра гъба, пиех доста вода, а вечер като се намажа с антицелулитен гел отгоре завивах домакинско фолио, и пижамата отгоре и сутринта пак с кафето ... докато не се омъжих... при свекървата ми е неудобно да правя такива процедури, а и време няма ... обаче започнах да шия гоблени и ... ето ме тук