leti_at 26 Август 2013 #81 Прекрасна колекция! Влюбена съм в пантофките, а и скоро ще ми трябва син вариант,ако не те затруднявам,би ли ми дала схемите? :clap::clap::clap::kissyou:
Прекрасна колекция! Влюбена съм в пантофките, а и скоро ще ми трябва син вариант,ако не те затруднявам,би ли ми дала схемите? :clap::clap::clap::kissyou:
veselkoto 26 Септември 2013 #82 Показвам ви рамкираните момчешки пантофки и двата в комплект! :kissyou:
Freeky 27 Септември 2013 #84 Ле ле страхотно паспарту и на двете гобленчета. Уникална идея-моите поздравления! :clap:
R rossi369 Гобленар 27 Септември 2013 #85 Чудесно е всичко,което сте направили.Прекрасни пантофки и страхотно оформление!:clap::clap::clap:
venipetgab 28 Септември 2013 #87 Поздравления за прекрасната колекция.:clap::clap::clap: Бебешките пантофки са много сладки, а за чантите просто нямам думи.:kissyou:
Поздравления за прекрасната колекция.:clap::clap::clap: Бебешките пантофки са много сладки, а за чантите просто нямам думи.:kissyou:
pepikv 28 Септември 2013 #90 Много красиви обувчици.Точно такива не бях виждала,а и така рамкирани са прекрасни! :clap:
did_tag Гобленар Модератор 29 Септември 2013 #91 И на мен много ми харесаха обувчиците - много свежо се е получило и супер оригинално................ :clap::clap: А пък чантите - уникални са.........:clap::clap:
И на мен много ми харесаха обувчиците - много свежо се е получило и супер оригинално................ :clap::clap: А пък чантите - уникални са.........:clap::clap: