irena_gemini Гобленар 10 Януари 2014 #203 наистина много нежно гобленче за подарък, сигурна съм, че много ще се хареса. може ли само да попитам как е оформено, защото ми се струва, че е не като в рамка ами знам ли не мога да разбера точно?
наистина много нежно гобленче за подарък, сигурна съм, че много ще се хареса. може ли само да попитам как е оформено, защото ми се струва, че е не като в рамка ами знам ли не мога да разбера точно?
Дида Гобленар Модератор 10 Януари 2014 #205 darma_rz каза: Малко подаръче за приятелка: Кликнете, за да разширите... Прекрасно подаръче!!!!! А за оформлението - нямам думи!!!!!
darma_rz каза: Малко подаръче за приятелка: Кликнете, за да разширите... Прекрасно подаръче!!!!! А за оформлението - нямам думи!!!!!
darma_rz Гобленар 11 Януари 2014 #206 Много благодаря на всички вас за добрата оценка на моите неща. irena_gemini оформила съм подаръчето си на принципа на "пинкип"- http://fir-tree7.blogspot.com/2013/08/blog-post_14.html :idea:
Много благодаря на всички вас за добрата оценка на моите неща. irena_gemini оформила съм подаръчето си на принципа на "пинкип"- http://fir-tree7.blogspot.com/2013/08/blog-post_14.html :idea:
irena_gemini Гобленар 11 Януари 2014 #208 Моя руски... много зле. Ама горе долу разбрах за какво иде реч . Хареса ми браво. Обаче не е за мен тая работа, много сложно ми се струва.
Моя руски... много зле. Ама горе долу разбрах за какво иде реч . Хареса ми браво. Обаче не е за мен тая работа, много сложно ми се струва.
Mima_stz 24 Февруари 2014 #211 Много симпатични подаръчета. Орхидеята е супер. И оформлението е оригинално. Последно редактирано: 24 Февруари 2014
m_rija 24 Февруари 2014 #212 Много красиви подаръци си ушила! Кой от кой по нежен. Браво! :clap: :clap: :kissyou:
darma_rz Гобленар 12 Юни 2014 #214 Благодаря ви момичета за хубавите оценки! И понеже е хванала доста прах темичката ми да покажа последните готови гоблени: Преглед на прикачен файл 175118Преглед на прикачен файл 175119
Благодаря ви момичета за хубавите оценки! И понеже е хванала доста прах темичката ми да покажа последните готови гоблени: Преглед на прикачен файл 175118Преглед на прикачен файл 175119
Vili_SS 12 Юни 2014 #216 Даре поздравления , както винаги стилно , красиво и прекрасно оформено :clap::clap::clap:
darma_rz Гобленар 6 Октомври 2014 #218 :idea: Моето "Ангелче на розите" е най -сетне готово: Преглед на прикачен файл 176346