Моите гоблени

decor, заразата наистина е голяма а мерака още повече , щом успях да го избоцкам за един ден:D:idea:

:clap:Браво, много е нежно това мънистено бижу! Аз все още не смея и да помисля за мъниста, не че не бих се справила (предполагам :confused:), но се чудя как ще ги опазя от "помощничката" ми - котката!:D

...

Здравей Дари,загубих говор и картина,след като разгледах албума ти:clap:На мен един живот не би ми стигнал да ги ушия.Страхотна си:greeneye::kissyou:

Последно редактирано:
:kissyou:Благодаря ви момичета ,че надничате и в моята страничка. А сега да ви покажа моя подарък за една абитуриентка :

Много красива е станала кутийката. Дано абитуриентката да се радва на този подарък-уникат.

Много богата и красива колекция си сътворила,а кутийката е много сладка! :clap::clap:

Забравила съм да ви покажа бебешкия гоблен рамкиран, покрай абитуриентските вълнения. Ето го и него:

Този сладурски бебешки гоблен на Vervaco още не съм го шила.:loveglasses: Твоят е станал много хубав!!! Пожелавам си да имам повод и аз да го ушия за някое бебче..........:kissyou:

Назад