tara 10 Октомври 2010 #22 Напоследък не ми остава време за шиене, за да се похваля с нов гоблен, но пък съм възхитена от ключодържателчетата, покрай подготовката за националната среща в София
Напоследък не ми остава време за шиене, за да се похваля с нов гоблен, но пък съм възхитена от ключодържателчетата, покрай подготовката за националната среща в София
tara 18 Ноември 2010 #23 Въпросната Темида /пловдивчанки знаят за какво става въпрос/ е готова, така че да се похваля с нея.Скоро ще я покажа и рамкирана.
Въпросната Темида /пловдивчанки знаят за какво става въпрос/ е готова, така че да се похваля с нея.Скоро ще я покажа и рамкирана.
D do_ni 18 Ноември 2010 #24 Първа я видях тази Темида. БРАВО! Страхотна колекция се заформя. Очаквам нови и все така красиви неща.
Първа я видях тази Темида. БРАВО! Страхотна колекция се заформя. Очаквам нови и все така красиви неща.
Rossko 19 Ноември 2010 #25 Тара, "Въпросната Темида" за първи път я виждам и незнам чия разработка е , но е много сполучлива :clap::clap::clap:
Тара, "Въпросната Темида" за първи път я виждам и незнам чия разработка е , но е много сполучлива :clap::clap::clap:
tara 19 Ноември 2010 #28 Благодаря ви много.И аз не зная на кой е разработка, имам я от форума със специалната помощ на Захар и Нели, за което им благодаря:kissyou:
Благодаря ви много.И аз не зная на кой е разработка, имам я от форума със специалната помощ на Захар и Нели, за което им благодаря:kissyou:
tara 12 Декември 2010 #31 Пробвах и аз да направя коледна топка и мисля, че се получи добре.Да се похваля