гоблени на тара

• Началник на темата Началник на темата tara
  • Начална дата Начална дата
И аз имам само един ушит, но толкова ми хареса резултата, че веднага започнах втори! Гобленът ти е хубав, надявам се скоро да видим и други.:thumbup:

То така се започва, Тара. Много са хубави. :clap:А съм сигурна, че тук ще намериш много красоти и ще ги увеличиш набързо.:kissyou:

Чудесни пейзажчета! И аз имам малко гобленчета, но нали така се започва. Успех със следващите гоблени!

Добро начало!!!:clap: Убедена съм, че сътвориш още мноооооого красоти!!!:idea: Щом си една от нас- няма начин.;)

Щом веднъж те е запленило това изкуство няма оттърване, а първите ти творби са много хубави, свежи и интересни :clap::clap::clap:
Ние тук не сме се събрали според броя ушити гоблени, така че добре дошла сред нас и да умножиш колекцията си с още много приказни гоблени :kissyou:

и аз те подкрепям , няма начин след като си открила форума да останеш с тези гобленчета само .
а най хубавите гоблени тепърва предстоят да се ушият.

Бях дала линк, но реших да взема и да си подредя гобленчетата със снимки:idea:, някак по-красиво ми изглежда като разглеждам прелестите из форума

Зима в планината - първият ми ушит гоблен от ТПК Заря :D

Фар-а

Последно редактирано:

това е от коледната игра за моето другарче, а това , ушито от мен за мен просто поради коледното настроение:D

това уших за подарък, по случай сватбата на моя приятелка, вече е рамкиран, краси и къщата и изглежда чудесно

Голямата ми гордост - Старата водна помпа на Ланарте.Ще стои чудесно в кухнята, за там си я уших.

Това е засега.В момента съм започнала изпълнението на плана за 2010 г

Последно редактирано:
Добро начало:clap::clap:Със сигурност ще увечилиш бройката им,пожелавам ти го от сърце:kissyou: но ако като мен стоиш все на компа,може и да не стане скоро
41851656cf6b1decbc2f6823f5df9583.gif

Чакаме поне едни план готов да покажеш в скоро време за 2010г.....

:clap:Поздравления за доброто начало.:clap:
Ще чакаме новите ти попълнения:loveglasses:,успех:thumbup:

Благодаря за милите думи, момичета:rainbow:, а Манка е права, май трябва повече да шия, по-малко да ровя из форума:D, но тук все интересни и поллезни неща намирам.А Разходка край реката върви, въпреки, че сега основно шия водата и излезе и едно пате, като го показах на баща ми гордо, той ме попита гоблена да не се казва "самотната патка":D:D:D

Назад