Етапче и от Весито

Диде,знаеш че не обичам да шия няколко наведнъж но с Гейшата не се стърпях.Та боднах малко още като ми я подарихте:

:clap::clap: Ееее, наистина си МНОГО бърза!:idea: МНого хубаво става!:clap:

Скоростта с която шиеш хаеда е потресаваща, ама като ти видях новият стимул ми стана ясно, защо е бързането!:D:kissyou:

Въобще не е размазан, много добре се получава, само че да ти е яко д..........то докато го свършиш. Гледам около 1/3 си ушила, още само 2/3 остават :gipsy:

Като прочетох за новия ти гоблен че е гейша, се "уплаших" да не е една, която аз съм си харесала и наумила да шия на Дименшънс. Рекох си "пак ще те изкопирам без да искам". :D Но не е тази която си мислех!!! :D
За етапчетата- БРАВО!!! Супер ще стане Хаеда не се съмнявай :kissyou:

Прекрасен е този ХЕАД много добре се получава ама ти как шиеш страхотно бързо напредваш :clap: ,а й новият ти проект изглежда добре чак ми е любопитно как ще изглежда .Браво за упоритоста ти:clap::greeneye::kissyou:

Уау, Веси, гейшата е невероятна!
Става страхотна, давай, още малко остава :kissyou:

Страхотни гоблени си започнала!Ще чакам с нетърпение да ги завършиш!

Леле Веси как съм пропуснала тази красота нямам думи страхотна е тази японка нямам думи и какви цветове :kissyou::clap::kissyou: прекрасна е

И ХАЕД е прекрасен и гейшата...останаха ми очите в нея толкова цветна и ярка:clap::clap::clap:

заради Дорис!

:D

Хич не ми е под дивана,а на него!Боря се ожесточено с пИпИрудките!И почти успявам!:PPДорис,моля те уший още два-три гоблена,че да мога да те стигна!:D

Последно редактирано:
Ихаааааааааа! Ама ,ти си ме настигнала!:thumbup:
Е , сега вече "запалих мотора":yes::D:kissyou:

Не вярвам да съм те стигнала,ама айде....:DПостоянната смяна на конци направо ме убива.Някой няма ли да подскаже как да стане по-"мързеливата"?Като гледам как напредват другите момичета,които шият Хаед!:(

Давам ти титла за постоянство и упоритост :gipsy:

Супер се получава :clap::clap::clap::clap:

Аз въобще не знам как може да стане по мързеливата. :D Ама като си упорита ще стане!!! :kissyou:
Доста си напреднала Веси. :clap: Става страхотен просто!!! :idea:

Не вярвам да съм те стигнала,ама айде....:DПостоянната смяна на конци направо ме убива.Някой няма ли да подскаже как да стане по-"мързеливата"?Като гледам как напредват другите момичета,които шият Хаед!:(

виж тук може да помогне http://www.darievna.ru/page/vyshivaem-metodom-parkovki :confused::(

Благодаря ти!Пък как го намери точно нашия да показват!:idea:
Аз отдавна и се каня да я пробвам тази техника,но все не се решавам.Много не разбрах от руския как става.Като имам само едно-две бодчета от цвят пак ли ми стои цяла нишка или така шият само основните цветове?:confused:

Назад