rositsa Гобленар 1 Септември 2009 #5 От показаното до т.м. личи ,че си падаш по гоблени от женски род Харесват ми :clap:
syzi 1 Септември 2009 #6 красиви неща си показала. не бях виждала досега ушит таитянката,която е в плановете ми- ...живот и здраве.наистина е много красив ,и ланартетата естествено.
красиви неща си показала. не бях виждала досега ушит таитянката,която е в плановете ми- ...живот и здраве.наистина е много красив ,и ланартетата естествено.
aida01_04 1 Септември 2009 #7 mnogo sa ti krasivi i goliami goblenite poslednia e prekrasen bravo :clap:
S salamandar80 3 Септември 2009 #8 Много красива колекция имаш. Особедно последния много ми хареса. Поздравление. Давай следващите.:clap::-|
Много красива колекция имаш. Особедно последния много ми хареса. Поздравление. Давай следващите.:clap::-|
R r.rusev66 3 Септември 2009 #9 :lady::blueflow::thumbup::angel::yes:Много нежност пи изящество си сътворила.Продължавай все така.
nikoll Гобленар 3 Септември 2009 #10 Прекрасна колекция, особено ми допадна последният гоблен. Не съм го срещала до сега. Успех със следващите!:kissyou::flower:
Прекрасна колекция, особено ми допадна последният гоблен. Не съм го срещала до сега. Успех със следващите!:kissyou::flower:
elli 4 Септември 2009 #14 Приеми моите поздравления :clap: :clap: :clap: Ушила си все големи и хубави гоблени, но на мен очите ми останаха в пейзажите. Страхотни са ! :thumbup:
Приеми моите поздравления :clap: :clap: :clap: Ушила си все големи и хубави гоблени, но на мен очите ми останаха в пейзажите. Страхотни са ! :thumbup:
koko5 Гобленар 4 Септември 2009 #16 Старите годишни времена на Вилер Последно редактирано: 25 Март 2010