Гоблените на zlatkaan

• Началник на темата Началник на темата zlatkaan
  • Начална дата Начална дата
Ако, и това е скромна колекция. :clap: Все сложни, големи и много красиви гоблени. Приеми моите искрени поздравления.

Поздравления, гоблените са чудесни.:greeneye: Много ми хареса Йерусалимската Богородица, чия комплектовка е, защото и аз съм решила да я ушия :?:

Здравейте,момичета,радвам се,че харесвате гоблените ми:kissyou::kissyou:
ebn,Баба Яга има доста контур,но аз нали съм един фотограф:D
irkak,Йерусалимската Богородица е на Солария.
А сега да ви покажа Баба Яга в рамка:-|

Поздравления за страхотната колекция! Йеросалимската икона е невероятна, а баба Яга - приказна!:clap:

:loveglasses:На Баба Яга си й избрала много подходяща рамка!!!:clap:
Котетата пък са коледно-сладурски!!!:idea::kissyou:

Страхотни котаци! Много са сладки :clap::clap:
А на Баба Яга не и' личи, че е гоблен, все едно е картина :clap::clap:
Браво! Чудесни работи имаш!:kissyou:

Страхотни са гоблените, които си ушила. Всичките много ми харесаха, а котета са сладурски.

Поздрави от мен :kissyou:

За пръв път казвам че Баба Яга е много хубава :D Невероятно е как една грозна старица може да изглежда хубава :D
А котенцата са като живи :clap::clap::kissyou:

:uhhhh:Как съм могла да пропусна тези сладури, та те бяха в проектите ми, но при разпечатването на схемата ми отказа принтера, а имах друго гобленче вече разпечатано и започнах него. Сега като го гледам чак съжалявам, че избързах - сега вече принтера се оправи но.... е ще се радвам на твоите шетливи симпатяги, които са разфасовали подаръка и елхата.:D:kissyou:

Прекрасна рамка си избрала на бабата.Страшно сполучливо попадение на рамка,допълва гоблена перфектно :clap::clap::clap:

:lady:Рамката която си избрала за БабаЯга е много подходяща :clap:Поздравления за отличния избор! А котетата са чудесни! Как ще ги оформиш? Нямам търпение да ги видя!:confused:

Ама ,много са красиви тия Котенца:clap::clap:-готови са за Коледните празници,а Баба Яга е пременана подобаващо:clap::kissyou:

Назад