Сигурно има и още,но бързам да похваля тези,показани досега.
Прекрасни гоблени,защо си ги крила?И кой от кой по-труден-Сиси,Гроздоберачката,Богородицата-все гоблени, с които малко майстори-гобленари биха се похвалили.
Преди малко видях и Баба Яга в етапите.Много е колоритна.
Приеми искрените ми поздравления.:clap:
Прекрасна колекция имаш.Много ми харесва Сиси аз никога не бих се захванала да шия с толкова светли цевтове. Гроздоберачката е прелестна,но фаворит ми е Баба Яга,ще чакам с нетърпение да видя каква рамка ще и избереш на тази като излязла от приказките баба:clap::clap::clap:
То бива, скромност:shy2:, ама то твоето на нищо не прилича
Все големи и трудни гоблени си сътворила!!!:clap: А "Баба Яга" е направо върха.:thumbup: Не се учудвам, че още няколко момичета от форума са я подхванали.............:gipsy:
Това което си ушила е прекрасно. Всичките ти гоблени са подбрани с много фкус и ушити перфекто и поставени в подходящи рамки. Не мога да кажа кой е най-хубав. Цялата ти колекция е едно бижу! Поздравления!:clap::clap::clap::flowerlove:
Може да не са много, но пък са все големи, трудни и красиви гоблени, така че колекцията ти никак не е скромна. А Баба Яга е страхотна. :clap::clap::clap:
:kissyou::kissyou::kissyou:Хиляди целувки за тази грозна Баба Яга - в красивата заобикаляща я среда чак започна да ми става симпатична и да се влюбвам в нея. Колко пъти вече я гледам и не мога да и се нагледам.:clap::clap:
Та ти си сътворила цяло женско царство
Нямам думи, много стилни, изключително красиви гоблени си ушила- все трудни и големи :clap::clap::clap:
Колкото и смешна да изглежда тази баба Яга, май всички останахме очаровани от нея!
Продължавай да ни радваш с такива красоти :kissyou: