Етапи на Петя

Много са ти красиви магнолиите. Ще си имаш прекрасен гоблен.

:clap: на теб.

Поздрави :kissyou:

Много ми харесват тези магнолии. А и вече си към края.... Ще им ушиеш ли и другарчетата (мился, че има още две от тази серия)?

Браво, Петя! :kissyou:радвам се, че имаме еднакъв вкус, аз имам същите магнолии. Наистина не е останало много:clap:

rostso аз знам че има и ябълков цвят от тази серия ,но той нещо не ми харесва много и не ми се шие . А за трети незнам ,ако знаеш пиши кой е третият и ако имаш негова снимка качи да я видя . Благодаря ти предварително !

Ето моите магнолии ,остава съвсем малко !
Сега започнах за една колежка един гоблен ,който направи тя в иголки.нет . Това е нейният любимец Кенан от сериала" Мелодия на сърцето " За съжеление не мога да ви покажа цветната снимка на гоблена понеже не ми я е дала . Ще видим дали ще е сполучлив като комбинация ,макар да има много еденични бодове :confused:

Петя, голям напредък!:clap::clap::clap:Остава ти толково малко......и в готовите! Много е нежен и ми харесва повече от снимката: idea:

Гоблена с Кенан го прекратих , не става сполучлив !
Междувременно си завърших " Коне в реката "-1:1 , и шия ето тези макове :

Много са красиви тези макове,страхотни нежни цветове а магнолиите са приказни.:clap:

Ох, колко свежо и нежно се получава! :clap:

С нетърпение ще чакам да го покажеш ушит!

ТАЗИ ВАЗА С МАКОВЕ Е ПРИКАЗКА!Приятно бродиране:angel::angel

Последно редактирано от модератор:
Пети, много красиви тези макове.Дай подробности-фирма,панама,конци и т.н.Маковете са любимите ми цветя и за мой срам нямам нито един гоблен с макове.

Маковете са прекрасни и съжалявам за Кенан ,че не се е получил и на мен ми беше любимец

Ето моите макове докъде ги докарах ,остана само фона ама хич не обичам да шия фон :)

Назад