покупка на комплектован гоблен

• Началник на темата Началник на темата rodich
  • Начална дата Начална дата
Миро, 1226, жалко наистина, че манталитета на търговеца в БГ е да "прекара" клиента :confused:
Ако не се лъжа, всяка стока може да се върне на продавача в срок от 7 дни. А стоки, които имат търговска гаранция могат да се връщат до 2 год.
Едно решение би могло да бъде: При самата покупка, отваряте комплекта на място и като прецените, че качеството не е задоволително или еткета не отговаря на описанието и предназначението, си искате парите обратно :lookup:

Лошото е , че аз ги купих през интернет , от завода , то парадокса беше голям , но .... прескачам , една подробност , като ми писне - защото още чакам отговор , ако сне го получа , ще ви разкажа един истински виц, за тази схема , но ... все още чакам , запазвам добрия тон , де . Та , аз купих няколко гоблена и защото доста бях ушил - не го поставих на съмнение и така ги прибрах , затова не успях да си направя рекламацията . А тук написах мнението си , да предпазя други колеги , ако им трябва схема , по добре така . Толкова комплекта получих - е такова нещо не се е случвало , ни със Солария , ни с Милена стил ... само с две фирми е така . Даже другата , която не споменавам ми отговори - " купете си гоблена с ДМЦ - тогава червените знаци няма да са зачертани с маркер , знаете ли колко е скъпо да се принтиран двуцветни схеми ...." е аз си принтирах оригиналите , но си зададох въпроса , защото дори и с пъпетц и любица - не е толкова евтино . Онемях , но ... това е .... хубаво е , че имаме този форум и хората в него .

....... " купете си гоблена с ДМЦ - тогава червените знаци няма да са зачертани с маркер , знаете ли колко е скъпо да се принтиран двуцветни схеми ...."
:D познато ми е, и аз ших един такъв
успех! дано все пак края е хепи :idea:

Искам и аз да се оплача от готова комплектовка на герика варна.в магазина за гоблени в тунела под училище кирил и методий в гр.бургас видях ушити едни дечица в сивата гама с конци арко и много ми хареса.оригинала е на фирма доме с номер 110202.бях видяла схемата в нета ,но е сканирана и цветна и за мен е неподходяща за шиене ,а все още не съм намерила перенабор.затова мъжа ми реши да ми го купи за 8март,като си мислех ,че макар и крадена ,схемата е читава.какво бе разочарованието ми когато отворих комплекта и видях,че няма игла и схемата е същата от нета разпечатана на А3 черно/бяла.дори знаците не бяха сменили,липсваха означенията на мрежата,имаше замазани знаци.обаче черешката на тортата беше когато реших да слепя отделните части, лявата и дясната половина не съвпадаха и редовете се разминаваха.е не издържах.днес отидох и си взех парите обратно.изслушах дежурните приказки с простотии от рода,че защо да залепям листите .........обаче си доставих удоволствие като снощи разпечатах едно листче от нета и днес им го показах за да им покажа,че дори не крадат интелегентно.повече няма да пазаря от там.ще си я разпечатам сама и ще си купя конците.ще ми излезе и по-евтино дори.

Може би ако стоеше колкото мен в интернет ,щеше да прочетеш,че схемата се разминава по листовете.Явно хората директно от там са си я свалили.Тази която имам аз е цветна,но е добър скан и като си има знаци,може би ще се принтира добре за шиене

Ако продавачка си позволи да отваря гоблен и после да го затвори за следващия клиент, то аз си тръгвам. Да, защото кой ми гарантира, че гоблена (окомплектовката) не е заменена с подобна, а конците от оригинала да са отишли у приятелка на продавачката? Така де, щом отваря комплектовката, и после я затваря, значи няма гаранция, че купувате оригиналната (на фирмата) комплектовка. Още по-лесно е, да се извади мостра и да се копира схема, а после... конците пускали, не стигали, размазана била схемата... Вие, в магазина до вас, купувате ли си отворено кисело мляко, а? Подобно е — щом отваря за вас, значи ще отвори и за далавера (най-малкото е страшно изкушаващо). Абе нито така, нито иначе. :confused:

Напоследък и в този магазин започнаха да "карат през просото":D:D
А и цените ги завишиха, а са официалните вносители :confused:
Здравейте, търся да подаря гоблен на майка ми за рождения й ден, знаете ли къде мога да открия хубави дори и да са от хора, които за хоби го правят, но изкарват пари? Исках и се направи като калъф за волан, за да го ползва, а не да го закача.

Последно редактирано:
Назад