За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Красотите на Дименшънс

:clap: Благодарности на Светла Петрова за невероятната находка на нова колекция на фирма Дименшънс.
Ще имам материал за шиене, то е повече от ясно.
Благодаря, че споделяте с всички нас.
Поооздрави!:kissyou:

До сега не съм шила нищо на Дименшънс :(,
но с това Бистро и с другарчето му, се чувствам вече като виросуносител:D

моля за помощ

Здравейте много сьм нещастна:(купих си aurora cabin-dimensions направих си конците разбрах как се шие нокато направя 1 ред крьст4ета врьщам ли се както 1 кьм 4 или 1 кьм 1:confused:ох така смотано обясних:uhhhh:4е дано някой да ме е разбрал и да ми обясни много ви моля:kissyou:

Здравейте много сьм нещастна:(купих си aurora cabin-dimensions направих си конците разбрах как се шие нокато направя 1 ред крьст4ета врьщам ли се както 1 кьм 4 или 1 кьм 1:confused:ох така смотано обясних:uhhhh:4е дано някой да ме е разбрал и да ми обясни много ви моля:kissyou:

По принцип кръстчетата се шият като 1:4 (с отиване и връщане),а не едно по едно !:kissyou:

Да се сложа и аз тука - схема от нета /има поне три - един оригинал и два пренабора/ подбора - мой по трите намерени схеми. Дано ви хареса :D

megim, каква е тази красота, която показваш? Чудесно се получава, прекрасни цветове и изпълнение.:clap::kissyou:
Моля, покажи картинката.

megim здравей,

Цветният Ангел на Dimensions ти се получава перфектно. Продължавай смело напред. Ако имаш някакви въпроси питай.

Поздрави :kissyou:

Elisa така трябва да изглежда и моето цветно ангелче, дано поне малко прилича на оригинала :D

nimate ти какви DMC използва за лицеви, моите са 3864, 352, 353, 967, но ми се виждат много прасковени :confused:

megim относно въпроса ти - аз получих цял комплект на Dimensions и съм шила с конците, които бяха подготвени за гоблена. Не съм правила смяна на цветове и не съм ползвала DMC конци.
Наистина личето и ръцете стоят малко прасковено, но е пък страшно чаровно Ангелчето в готов вид.

Ако мога да ти помогна с нещо друго ще кажеш.

Здравейте на всички, които обичат гоблените на Dimensions.

Поръчах си Victorian Elegance

Посъветваха ме да го шия през дупка и с 3 нишки конец. И аз го започнах по този начин - ето как изглежда съвсем в началото

Но въпроса ми е, че го бях виждала ушит от една съфорумка. И не знам, дали става добре и дали съм го започнала както трябва.
Искам съвети от Вас за да мога да правя корекции докато е в началото.

Поздрави :kissyou:

Последно редактирано:
Назад