За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Втория и аз съм си го купила, ама нещо не мога да сколасам да стигна до него :) Много са красиви! :kissyou:

Ето го и моят първи Дим. Най-накрая в рамка - още неокачен на стената, но нямах търпение да го покажа готов.

невероятна красота! :clap::clap::clap:

Винаги съм се чудила как се рамкира подобно нещо, ще е грехота да се остави да прашасва без стъкло :confused:

Не съм сигурна дали на sidika е оригинал-в оригинал панамата е слонова кост ,а нейната панама май е бяла.Ако разбира се снимките не ме лъжат.Но няма значение-смятам, че каквото и да е на Дименсионс е прекрасно-и твоите лъвове, и тези на sidika!

neznam kade sım blyala , no dosta sım izpusnala , moite af.lıvove sa ot neta - moya komplektofka :D kakto i prednite mi dim. 4esno kazano otkakto otkrih tozi forum ,ne sım si kupuvala gobleni - vse sama sım si gi komplektovala

hayde i az v kyupa , da pokaja moite dim.po reda na u6ivane - e da ,ne sa kato originalite ,no az si gi haresvam

[/
[URL=http://www.radikal.ru]

sidika прекрасни са , ако не го беше написала никой няма да познае че не са оригинали. Всичките са много хубави, стоят като живи. Да ти е честито нова красота в дома ти :clap: :clap: :clap:

невероятна красота! :clap::clap::clap:

Винаги съм се чудила как се рамкира подобно нещо, ще е грехота да се остави да прашасва без стъкло :confused:

гоблена е чудесен и има начин да се рамкира - видях в едно ателие в нашият град рамкирани подобни гоблени става с няколко паспартута като стъклото между паспартутата така че да не притиска панделата получава се една дълбочина стоеше интересно :kissyou:

Sidika,прекрасни са и аз много ти ги харесвам- смятам, че много сполучливо до оригинала ги комлектоваш ,прави ти чест!Твоите елени бяха първия Дим.по който полудях:D и не спах докато не ги ушия и аз:D!
Bisy к,много е хубава дамата ти ,винаги съм и се възхищавала!Поздравления!:clap:

Последно редактирано:
blagodarya vi momi4eta , ne me hvalete tolkova de,eyyyy 4ak u6ite mi se iz4erviha :D :kissyou: sianie35 --- a 6to se otnasya do komlektovaneto, ne pravya ne6to spetsialno , ami to v klyu4a sa napisani nomerata , az gi prevrı6tam v dmc - ot tablitsite za preobrazuvane - i tova e ...............

Назад