Супер!!
:kissyou:
Следвайте видеото по-долу, за да видите как да инсталирате нашия сайт като уеб приложение на началния си екран.
Note: This feature may not be available in some browsers.
Супер!!
Не ,ето това е триптиха,но аз незнам да има схема за него ,иначе и аз досега да съм го ушила към моето сиание.
Не ,ето това е триптиха,но аз незнам да има схема за него ,иначе и аз досега да съм го ушила към моето сиание.
За огромно съжаление тези двата не са разработка на Дименшънс, просто са пуснати през някаква програма и схемите им са толкова необработени, че Хаед и ГК ще ти се видят песен. Имах тези схеми, но не ги зная вече къде са, ако много настояваш ще се поровя в архивите си, но според мен не си струва.
Остава ни да чакаме Дименшънс да ги разработят някога.
За огромно съжаление тези двата не са разработка на Дименшънс, просто са пуснати през някаква програма и схемите им са толкова необработени, че Хаед и ГК ще ти се видят песен. Имах тези схеми, но не ги зная вече къде са, ако много настояваш ще се поровя в архивите си, но според мен не си струва.
Остава ни да чакаме Дименшънс да ги разработят някога.
някой имали схемите и ключа кам тези двата![]()
http://dox.bg/files/dw?a=f184a20fc0
fanivarna, това е вторият - Огън и лед. Не съм гледала схемата и не знам какво е качеството и. Ако ти хареса, ползвай я.
:uhhhh: вобще не ми спорят гоблените дето сам започнала защото неса на Димзарязвам всичко и хуквам днес за нов на Дим- другите ще ги доварша като стана баба и няма да имам пари за гоблени
![]()