За любителите на DIMENSIONS

• Началник на темата Началник на темата manka
  • Начална дата Начална дата
Прекрасна зимна картинка.:clap::clap:Много са красиви но за оригинална комплектовка мога само да си мечтая.:idea:

:clap:поздравление и от мен но нали знаеш че този гоблен е част от един триптих пожелавам ти да ушиеш и другите два единият от които го има разработка на дименшънс , а за другият не съм много сигурна на коя фирма е разработката :kissyou:

Не ,ето това е триптиха,но аз незнам да има схема за него ,иначе и аз досега да съм го ушила към моето сиание.

Не ,ето това е триптиха,но аз незнам да има схема за него ,иначе и аз досега да съм го ушила към моето сиание.

http://dox.bg/files/dw?a=480621993f

Заповядай!И приятно шиене.:idea:
А след като си шила втората част,можеш да сравниш цветовете и да прецениш става ли за шиене или не.

Последно редактирано:
:( За огромно съжаление тези двата не са разработка на Дименшънс, просто са пуснати през някаква програма и схемите им са толкова необработени, че Хаед и ГК ще ти се видят песен. Имах тези схеми, но не ги зная вече къде са, ако много настояваш ще се поровя в архивите си, но според мен не си струва.
Остава ни да чакаме Дименшънс да ги разработят някога.

:( За огромно съжаление тези двата не са разработка на Дименшънс, просто са пуснати през някаква програма и схемите им са толкова необработени, че Хаед и ГК ще ти се видят песен. Имах тези схеми, но не ги зная вече къде са, ако много настояваш ще се поровя в архивите си, но според мен не си струва.

Кара много ти благодаря но все пак ако имаш схемите ми ги прати fanivarna@abv.bg:kissyou:

За кой ли пореден път мила кара съм напълно съгласна с теб!Тези схмеи наистина за ни6то не стават,но все пак благодарим на момичетата ,които си направиха труда.Аз никога не бих се наела да шиа не6то ,което не е изпробвано и показано.Извиниавам се гре6ките си при ниакои букви ,но клавиатурата не6то се обърка.

:uhhhh: вобще не ми спорят гоблените дето сам започнала защото неса на Дим :confused: зарязвам всичко и хуквам днес за нов на Дим- другите ще ги доварша като стана баба и няма да имам пари за гоблени :D

Назад