Кръстчета [Родич]

• Началник на темата Началник на темата rodich
  • Начална дата Начална дата
:clap::clap: Много е красиво! Не бързай! Ако трябва иди още веднъж до Париж , за да не се обърка нещо в схемата! :idea::gipsy::kissyou:

Вече мога да покажа оформлението на Дао знака. Беше готов през декември, но едва наскоро намерих решението и мога да го добавя в готови
Сега вече виси на вътрешната страна на вратата :idea:

две напред една назад

Мдааа, след като се върнах от Париж наистина намерих една грешка, та поразпорих 7-8 квадратчета, за да я поправя :D Та сега съм стигнала до тук :party:

Публикуване на мнение в темата

Радич, браво:clap: Аз шия на Елеганс Херитаж една от дамите с кръстчета,за първи път ми е да шия така.Става добре .Има още малко да го изкарам и ще го покажа. На теб приятно шиене за напред.:idea: Налага ли ти се да "цепиш" панамата на 1/4,3/4,при мен да.На Аида 14 ми е доста трудно.Къде си подпъхваш конеца при завършване? И това ,че са оставени докато имаш още да шиеш със същия цвят ме впечатли,не го знаех.Благодаря за урока!

Последно редактирано:
Мдааа, след като се върнах от Париж наистина намерих една грешка, та поразпорих 7-8 квадратчета, за да я поправя :D Та сега съм стигнала до тук :party:

Ооох, 7-8 квадратчета... На мен ми се приплака, за теб - не знам.
Но пък се получава много свежо! :clap:

dori4а, имам такива бодчета, но се получават ;) Аз съм на Аида 16, на твоята 14 трябва да е по-лесно :D

Nev, да се върнеш назад ми се струва по-трудоемко ....

Скромни дреболийки за коледа, но от сърце :idea:

921356183990.JPG

631356184055.jpg

Назад