Моят ник е инициалите на името ми и рожд.година.Така всички знаят колко съм стара и пожеже съм такава и забравям, надявам се поне името си да не забравя
Здравейте! не помня къде трябваше да се регистрирам, но не ми се искаше да си пиша името затова голямо мислене му падна но така и не стигнах до нещо свястно което да ми хване окото. тогава нали съм си математичка реших да отворя един стар и дебел учебник и от там да си избера нещо което ще ми допадне, ако знаете колко се рових но нищо. стигнах до някакъв речник отзад и там ненадеино ми попадна името Лориа на някакъв представете си Италиянски Математик
За първи път виждам тази темичка и ми беше много интересно да прочета за вашите никове. Да си призная и за първи път чувам думата ник , но сега дори знам какво е. Моят ми го измисли приятеля ми, който ми вика отвреме на време "кейкъл", което според него означава кълка на английски.
Много истории и все интересни. Моята е прозаична- когато трябваше да се регистрирам всичко за което се сетих беше заето . И така реших първите букви от имената на моето семейство да ми станат ник.
Казвам се Росица. Когато трябваше да се регистрирам незнаех , че има толкова хора във форума. Първо пробвах с Rosy и с едно и с две "S" , но всичко беше заето. Тогава възкликнах "Е , с какво име да се напиша сега" , а колежката до мен ми каза " Краси / колега/ толкова сладко ти казва Роско". Е , това е . Нищо особено. А на аватара съм аз. Това е една от малкото снимки , които имам правени с цифров апарат и на която съм сама, така че да не обяснявам коя от навалицата съм аз.
С голямо удоволствие четох историйките около тези ваши никове. Иначе моят е съвсем прозаичен. Опитах да се регистрирам с името си - Мариана, но се оказа, че този ник е вече зает. Затова без много да му мисля се спрях на първата сричка от името си и добавих буквата от фамилията си - "j". Накрая добавих и едно "i" за благозвучие и се получи Марджи. Някои обаче го бъркат с Марги и смятат че е просто съкращение от Маргарита
аз се казвам катя и си търсих нещо с моята буквичка.тогава видях камеи и колко са красиви и неповторими-това беше решаващо за моя ник-kameia.ето ви няколко снимки,но избора е много голям:kissyou:
Това е първият ми прякор- получих го в първи клас защото когато не говорех-пеех
А на аватара е дъщеря ми.Това е другото ми хоби-фотошоп а тя ми е модела.
Моят ник дойде от инициалите ми.
Оказа се, че много Таня и Татяна има във форума. Но няма ТДК. А това е алюзия за TDK - спомняте ли си? Разбира се по-възрастничките като мен?:gipsy:
Здравейте , пиша за първи път.Моят Ник shefkata75,го измислиха приатели.Имах две Таксита ,момчетата който ги караха ми викаха,,шефе това,шефе онова,,и така вече всички ми викат ''shefkata''.75 е рождената ми година.
Моята история е малко романтична.Аз съм трето дете и имената на бабите и дядовците били подновени.Майка ми имала една колежка на име Лили,но тя си нямала деца и помолила майка да ме кръсти Лили.Но съм се родила на деня на една светица и майка ме кръстила на нея. И сега не се замислих въобще какъв ник да си сложа.