Моят сутрешен труд

• Началник на темата Началник на темата taty71
  • Начална дата Начална дата
Благодаря ви момичета за милите думи, благодаря за подкрепата. Шия от 95-96 година, все рано сутрин докато семейството се събуди.
От дълго време все се ровя из форума, все разглеждам творбите ви, но едва вчера набрах смелост да ги покажа.

Новите ти попълнения са много красиви. А с изонита си се справила чудесно.:clap::clap::clap:, Татяна:kissyou:

Сега вече се сетих коя е "розата със сянката" :uhhhh:. Чудесни неща ни показваш!!!! Особенно се радвам като видя още един спечелен в отбора на "изонитените момичета"!!! Поздравления!!!:clap::kissyou:

В отбора на изонитените момичета, най-вече се зариби дъщеря ми и това което показах е почти нейна изработка, да се надяваме скоро да покажа нещо ново. :) На мен също ми стана интересно и ... в отбора съм .

Имаш много ползотворен сутришен труд. :clap:Толкова много пейзажи и цветя! Всички са прекрасни. :kissyou: за дъщеричката-да показва още красоти!

Незнайно защо но за първи път гледам твоята страничка и останах очарована.Толкова много цветя си ушила.Браво.И понеже съм любител на пейзажите последния е прекрасен.:clap::clap::clap:

Страхотни неща си ушила,но конете са ми любими:clap:.Даже ако не е нагло от моя страна може ли да ми изпратиш схемичката:idea:

В отбора на изонитените момичета, най-вече се зариби дъщеря ми и това което показах е почти нейна изработка, да се надяваме скоро да покажа нещо ново. :) На мен също ми стана интересно и ... в отбора съм .

Значи пишем още две дами в отбора на "Изонитените момичета", тъкмо ще си правят компания с моята/ и тя го харесва като техника/. :D :clap: :kissyou:

Още топъл, бързам да го покажа. Току-що го завърших, не е изпран и изгладен, но искам да го видите.

Назад