Здравейте,

• Началник на темата Началник на темата didka1975
  • Начална дата Начална дата
Казвам се Диана,на 34г.от гр.Габрово.Поздравявам Ви за красотите,които сте сътворили!Радвам се много, че ви открих, но не сама де ,а благодарение на моята приятелка –регистрирана във форума като -cecunka.Благодарна съм и от сърце.
До сега съм ушила три гоблена,но това беше когато бях 16-17 годишна.Когато бях бременна с моята първа дъщеря започнах Момичето на скалата,но го зарязах,но сега съм зарибена отново да шия гоблени.
Надявам се някой ден и аз да имам колекция,като вашите,с която да се гордея.Поздрави на всички!

:hello: Дидка и добре дошла! Радвам се, че Габровската група се увеличава. Дано ти е приятно с нас и много скоро да увеличиш колекцията си!:kissyou:

Здравей Диде, сега вече официално и аз мога да те поздравя с добре дошла в този прекрасен форум!Колкото и да не ни стига времето, все ще можем да открадваме по малко за любимото ни хоби.:kissyou:

Здравей и от мен!Надявам се между нас да ти е приятно ..Щом си имаш и приятелка -гобленарка, надявам се приятелите ти да се увеличават.:blueflow:

Назад