Грим

И аз обичам да се гримирам-нещо като хоби ми е :wink:
Обожавам прахообразните сенки на Чифели. Стават и за дневен и за вечерен грим, но количеството за през деня трябва да е по-малко. Задължително слагам спирала и руж, а от време на време и очна линия. Не слагам пудра и фон дьо тен. А червило не съм използвала с години. Слагам си само гланц.

imah drygo predvid

stava vupros za snop4eta migli ,koito se lepqt mejdy sobstvenite,stoqt po estestveno ot celite izkystveni migli ,ydejdavat me 4e durjat bez da se razlepqt 3-4 meseca,za koeto iskam mnenie ot nqkoi opitval,4e silno 6te se podraznq ako padnat na vtorata sedmica :gipsy:

Ч.Р.Д. на патерица ,Деси!
Желая ти много,много,много любов и здраве!Когато имаш тези две неща можеш да постигнеш всичките си цели и мечти! :kissyou:

f36.gif

:hello: А,има ли любители на козметиката на АVON? Аз я ползвам от 3-4 години.Много съм доволна от всички продукти.Пък и интересни бижута се предлагат всеки месец! :lady:

Честит рожден ден,Деси !!!
Много здраве и сбъдване на всички мечти! :flower: :flower: :flower:

NELIA каза:
:hello: А,има ли любители на козметиката на АVON? Аз я ползвам от 3-4 години.Много съм доволна от всички продукти.Пък и интересни бижута се предлагат всеки месец! :lady:

Моята козметика (и на всички в къщи) е само AVON. Ползвам я от 08. 2000 г. :D

:hello: Любка,щом толкова години яползваш,значи като мен си мтного доволна :lady:

Може ли и аз да се присъединя към феновете на АVON .
Доволна съм много от продуктите им, преди време беше за мен и удоволствие и бизнес,а сега остана само удоволствие за кожата, косата и лицето ми :lady:

:hello: момичета :!: Това, за което искам да питам няма нищо общо с грима, нито с козметиката, но за такъв въпрос не ми се отваря нова тема(той едва ли вълнува някого) :cry: Търся антистатик-спрей (роклята на дъщеря ми за бала лепне) :?: Никъде няма в парфюмерийните магазини :!: Ако може помогнете :rezando: :rezando: :rezando:

Търси не в козмети4ните магазини, а в магазините за битова химия, може би там ще намериш.

грим

iasi ако не можеш да намериш анти статик спрей има и друго решение нека дъщеря ти си намаже под роклята краката с крем или балсам за тяло крема попива не оставя петна и действа като антистатик и после чорапогащника се изпира весело изкарване на бала

Назад