Моите готови и в рамка гоблени.......

• Началник на темата Началник на темата Triana`
  • Начална дата Начална дата

А на всички момичета посетили страничката ми многооо:kissyou:

Последно редактирано от модератор:
Да покажа последните за 2010 г. ,които уших за подаръчета ,а първите за 2011 г....много скоро:gipsy:

За всички посетили станичката ми много :kissyou: и една почерпка :cookies:
А сега и най-новото ми попълнение Феята на лятото ,а феята на зимата е на моята приятелка

Благодаря ви за милите думи :kissyou:
Това са сезони на PASSIONE RIKAMO ,шия ги от пренабрани схеми /намерени от ...даже и не помня от къде:D/на 16 каунт, много са лесни и приятни .Имат по няколко цвята ламе и мъниста.Ламето е рефлекта и крейник -благодаря на Кати и Стаменова ,от тях си го поръчах.
ТОВА СА ЧЕТИРИТЕ КРАСАВИЦИ

Ето и последните кончета които уших ,:D да не се заричам ,но скоро за коне няма да помисля :D

Олелее,едва си намерих страничката, но поне имам какво да покажа ушито специално за малкия сладур!
Започвам с одеалцето:gipsy:

Невероятни са! Останаха ми очите :loveglasses: ! Ако си поръчвала комплектите от нета , би ли споделила от къде по точно? Аз намерих разни варианти ( като видях одеалцето, веднага почнах да ровя :D ) , но може твоя да е по добър.
Браво още веднъж! :kissyou: :kissyou:

Невероятни са! Останаха ми очите :loveglasses: ! Ако си поръчвала комплектите от нета , би ли споделила от къде по точно? Аз намерих разни варианти ( като видях одеалцето, веднага почнах да ровя :D ) , но може твоя да е по добър.
Браво още веднъж! :kissyou: :kissyou:

Имам братовчед в Америка и той ми ги поръчва и изпраща ,от този сайт.:kissyou:
http://crossstitchworld.com/cross-stitch-detail.php?RecordID=3171

Благодаря на всички посетили страничката ми :kissyou:
А сега юрганчето вече оформено и готово за употреба :D

С малко закъснение ,и още недовършена - моята коледна къщичка от пластмасова панама :D

Назад